Mik a kedveltebb nahymozgásos játékai 2 év körüli gyermekednek és te gyermeked is nyugodtabb ebben a korban?
Nem tudom mire ruházzak be, játszoteren kb heti haromszor vagyunk csak mert vagy beteg vagy esik vagy eső utáni vizes minden és panelben élünk.
Ti vetettek már ilyen korban futobiciklit v biciklit?v szobacsuszda, ugrálocsacsi?vagy miket szeret nagyon?jártok rendszeresen ugrálovárba v tsmt vagy otthoni torna stb?
Másik ami aggaszt.
Egy cikkben volt hogy hagyni kell hogy legyen gyerekkora.
Én nem tudom, lehet a bölcsi miatt, de gyermekem egy mindenhova rohangalos tornádobol teljesen kifordult es tul jol viselkedik..pl orvosi vároban képes végigülni a kocsiban akár 3/4 orát, vagy ha mk.kom hogy boltba beérve leparkoljuk a motort es nem bujunk be az eladohoz a pult mögé akkor ügyesen leteszi a motort es jol viselkedik...
Bankban stb is helyben marad...nem nyűglődik, kacarászik , elvan...itthon max ha dühös miattam akkor eldob egy játékot es ennyi.nincs hiszti, semmi.nem mintha hiányozna csak normalis hogy pl 1,5 évesen még kiváncsi, szélvész, szabályokat be nem tartó, 2 évesen meg szinte katonai önfegyelme van?
Nagyon köszi.vettem csacsit. Annyit ugrál rajta hogy totál kipirul meg izzad.tuti lesz izomláz :)
A kismotort az én gyermekem csak bölcsi ota imádja(ahol rá vannak "kenyszeritve"mert rossz időben szinte csak a motorokat pakolják ki)
Majd bocikliben gondolkodom aminek egyre feljebb állithato potkereke van.
Meg a trambulinrol jut eszembe, lehet kapni mini(szobai) ugrálovárat is.majd annak is utánanézek.bölcsiben volt egyszer a folyoson es imádta.
Szerintetek annak a gimnasztikai labdának aminek füle van mikortol van értelme?
Es a roller nem balesetveszélyes? Csak itt sokat témáztak a rolleres balesetekről korábban.igy nem is gondoltam rá de most hogy látom hogy más gyermeknek viszont joformán kedvence...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!