Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 hónapos gyereket 20 percre...

10 hónapos gyereket 20 percre letenni aludni délután?

Figyelt kérdés
Az unokámat délután 5-kor 20 percre teszi le az anyukája , én ilyet még nem tapasztaltam , hogy valaki ennyire pontos napirendet tart a gyerekkel . Nálunk is volt napirend , de rugalmassan alkalmazkodtunk a gyerekhez .
2010. ápr. 11. 14:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy "nem" kimaradt , de talán így is érthető .
2010. ápr. 11. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez sajnos elég rossz így a babának. Pedig hát csak őrá szabadna gondolni és nem valamiféle bosszún és kifogáson, hogy csak az övé lehessen a baba. Én mindig megvárom míg felébred, míg éhes lesz. Pontosan tudják a babák, hogy mi a jó nekik ebben a korban. Ha tudsz, segíts nekik jó tanáccsal, hátha az használ.
2010. ápr. 11. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
nálunk is hasonló a helyzet. igaz az én lányom már csak egyszer alszik napközben, de ha nem ébresztem fel 14 órakor akkor az egész napunk borul, evés, alvás, fürdés minden. elég ha csak 10 perccel tovább alszik. vannak ilyen babák, ezt el kell fogadni, és az édesanyja nyilván ismeri a kicsit és tudja, hogyan kell vele bánni. szomorú dolog, hogy ilyen kicsi gyereknek meg kell tapasztalnia szülei válását, de épp a napirend az ami megvédi őt, biztonságot ad, amire szüksége van. Kedves Nagymama! Ha elfogad egy tanácsot próbáljon meg minél jobban kimaradni a válás körüli hercehurcából, hogy a kicsi önnel ugyan olyan jó viszonyban lehessen, mint ez idáig.
2010. ápr. 11. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem jó persze, jól látod. Azonban nem tudom, hogy mit lehetne tenni, sok mindent nem.... :( Esetleg ha az apuka próbálna hatni rá, bár írod, hogy válófélben vannak. Gondolom Tőled még annyira sem venné jó néven az anyuka. Sajnálom. :(
2010. ápr. 12. 09:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Az utolsó elötti hozzászólótól kérdeznék olyat , hogy 20 percre letenné e a gyerekét ? Nem az a bajom , hogy felébreszti ( szerintem ilyen mindenkinél van hogy már nagyon nagyot alszik a pici és felkelti mert akkor csúszik a nap ) hanem ez a 20 perc , ez tűnik nagyon kevésnek . Nem akarok beleszólni az anyuka nevelésébe , csak segítenék ahogy írták sokan , jó szóval , példákkal ( nálunk hogy volt , mi vált be ...)
2010. ápr. 12. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!