Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 24-26 hós gyerkőcök Anyukái,...

24-26 hós gyerkőcök Anyukái, hogy álltok a bilizéssel?

Figyelt kérdés
Kisfiam 24.hós a héten oylan ügyes volt hétvégégn viszont kérszer is bepisilt,nem akar bilizni!Nálatok is előfordul!Nem akar szólni,de ha ráültetem és kell neki,pisil!Jó tippek is érdekelnek!
2010. ápr. 11. 12:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia.

nem kellett praktika a lányomnál...Ö is akarta a wc--t.Pici kora óta jön velem mindenhová,a wc re is.Aztán 17 hós volt,mikor kapott wc szükítöt.Akkor csak ült rajta,és tépte a wc papírt,ahogy látta.....

utána kapott egy bilit is.Szerencse mink nyáron tartottunk a szobatisztaságra szoktatáskor.Sokat volt bugyi nélkül,így ha bepisilt,tudta,hogy mi az .Aztán lassan mondta is.Elözször csak amikor már folyt,hogy pisilni.....Aztán egyszer elkaptuk a bilit.Tetszett neki nagyon.Aztán ügyesen megtanulta.Utána jött a kaki is.Eleinte sokat mondta,de nem csinált semmit.Aztán ügyes lett.Komolyan mondom onnantól,hogy sikerült neki szólni,mikor jön a pisi kaki,2 hét alatt szobatiszta lett.Lényeg mindég dicsérni kell,söt és meg is tapsoltam aztán ö is tapsolt.Tetszewtt neki......Nekem a lányom sokat beszél.Amióta elkezdett beszélbni be sem áll a szája. :)

Hát a fiamra kíváncsi leszek.Azt mondják a fiíknak nehezebben megy ....Barátnöm fia ugyanennyi idös,de még pelenkás.A szomszéd 3 éves unokája is még bekakil.....

A másik barátnöm 1 nappal fiatalabb lányának is még kell pelus éjjelre.

Lényeg türelem,dicséret....nem szabad semmit sem eröltetni,mert akkor még nehezebb lesz.

A ölányomna´l sosem eröltettem semmit.

2010. ápr. 12. 09:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!Úgy látom nagyon gyerekfüggő a dolog!Szép napot!
2010. ápr. 12. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!