Mi a véleményetek arról, hogy 2 éves kislányomnak van még egy ujjnyi kutacsa, és csak tíz foga van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 11:59
2/5 anonim válasza:
Nekem van egy 3 éves kis barátném. Egy évesen egy foga sem volt...közel 2 évesen 8 fogacskája volt. Most lesz 3 a hónap végén és mindegyik kijött mostanra. Ne aggódj.
3/5 anonim válasza:
a fog miatt annyira nem aggodnék,de összefüggésben lehet azzal h nem nőtt be a kutacsa,már be kellett volna...
doki mondott valamit?
4/5 anonim válasza:
A fogak tényleg nem akkora probléma,de a kutacsának máe régen be kellett volna nönie.1 éves kora körül.Még nem mutattad meg gyerekorvosnak???Èn már régen rákérdeztem volna.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Természetesen mutattam gyerekorvosnak,ő nem aggódott,azt mondta előfordul, hogy csak 2 éves kor után nő be a kutacs. Csak kiváncsi voltam más anyukák tapasztalataira is.
2010. ápr. 12. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!