Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj hogy a 4,5 hos kislanyomna...

Baj hogy a 4,5 hos kislanyomnak nagy a kutacsa?

Figyelt kérdés
Szuletestol fogva nagy volt a kutacsa es 3 csep viganto oil csepet adtam egesz 2 hos koraig aztan a doki azt mondtra h eleg a 2 csep.Ma viszont voltunk a a dokinal es azzal jott h igen nagy a kutacsa meg h adom e a csepet, en mondtam h igen egyszer sem hagytam ki es elmosolyodot.En viszont aggodom anyira nfletem a picimet:)Nagyon ertelmes mozgekony es mosolygos kis baba.Ti anyukak mit tapasztaltok es van e vlmi tanacsotok szamunkra?elore is koszonom
2011. jan. 19. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A lányaim kutacsa már kezd kicsi lenni, de a keresztfiamé még mindig nagy a korához képest. 19 hónapos. Semmi gong nincs vele. Te se aggódj. Benől majd neki csak lassabban.
2011. jan. 19. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babának normális méretű kutacsa volt, de még én egy éves kora előtt is éreztem a kis fején.

Szóval nem vagyok orvos, de úgy gondolom, hogy 4,5 hónaposan simán belefér a "nagy" kutacs. Add csak a vigantolt ugyanilyen rendzseresen, és nem lesz semmi baj, be fog nőni a feje lágya:)

2011. jan. 19. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

még nem hallottam olyanról, hogy az baj lenne ha nagy, az ellentétjéről viszont igen. szerintem ne aggódj :)

én babámnak nagyon vastag a csontjai, 1 éves korára összenőtt a kutacsa :S de az már normális :)

2011. jan. 19. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Nekünk mindig a védőnő nézegeti, idegesít vele állandóan.

Kérdezgeti, hogy iszik-e a gyerek eleget?

Már hogyne inna! Gyakran kínálom, annyit iszik, amennyi jól esik neki. Erőszakkal nem önthetem bele!

Az én lányom 10 hónapos, még mindig érezni a kutacsát. Szerintem 1 éves korára nem fog benőni.

2011. jan. 20. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek:)
2011. jan. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!