Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodás kislányod miben strandol?

Óvodás kislányod miben strandol?

Figyelt kérdés
Úgy értem egyszerű fürdőbugyiban, egyrészes fürdőruhában, vagy kétrészesben? Ha nem csak bugyi van rajta, akkor elvi/erkölcsi okokból döntöttél a többet takaró mellett, vagy csak azért, mert így lányos?
2016. máj. 30. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Bikini, mert nekem is olyan van. Neki is olyan kellett, bármiben lehetne ami neki kenyelmes
2016. máj. 31. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
Fürdőruhában otthon is. Van egyrészes meg két részes is, ami nem bikini, hanem rosszabb felsővel. Ezeket választotta. Nyaralás alatt sokszor volt rajta fürdőruha bugyija és uv szűrős felső is, ami olyan mint egy póló.
2016. máj. 31. 10:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyrészes fürdőruhája van, abban strandol, igazi csajos darab, imádja. Én sosem adtam rá csak bugyit, mindig is egyrészes fürdőruhái voltak, de nem erkölcsi okokból, engem nem zavar, vagy háborít fel, ha más abban hordja strandra a gyerekét.
2016. jún. 2. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!