Beneveznéd ovis korú kislányod szépségversenyre? Miért/miért nem?
Hát én biztosan nem, mert nem érdekel a dolog.
Amúgy egyszer nyaralás során voltam egy szépségversenyen gyerekeknek, mint néző. Én nem mondom, hogy ez mindig így van, ez csak az én személyes tapasztalatom, de azok a kislányok rettenetesen beképzeltek voltak. Belerúgott az egyik a másikba, mert ő a szebb és csúnyákkal nem beszél. Nem járok szépségversenyekre, ez volt életemben az első és utolsó.
Magamtól nem jutna eszembe!
Nem szeretném hogy csalódás érje vagy hogy a sikerélmény miatt elszálljon magától.
Ha ő kérné, biztosan engedném, de nagyon odafigyelnék arra hogy hogy hat ki a dolog a jellemére..
Nem. Az én értékrendem szerint visszás olyan dologgal versenyezni, ami nem a mi érdemünk. Hát a szépség pont ilyen. Senki nem tehet arról, h milyen arcot, testet kapott. Értelmetlen kitüntetni valakit egy adottságért.
Versenyezzen magasugrásban, kislabdadobásban, kérdezz-felelekben, fejszámolásban, rajzolásban, szkanderozásban, fára mászásban, a lényeg, h a nyeremény az ő érdeme legyen.
még valami:
a szépségverseny nekem egy kategória azzal, mintha versengeni kezdenének a gyerekek, h kinek van a legszebb szobája, kinek az apukája az erősebb, kinek a szülei gazdagabbak. És akkor lenne korona meg kitüntetés, ünneplés.
SOHA.
Akinek több esze van egy szobanövénynél, annak ilyen eszébe sem jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!