Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beneveznéd ovis korú kislányod...

Beneveznéd ovis korú kislányod szépségversenyre? Miért/miért nem?

Figyelt kérdés

2016. máj. 15. 09:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi esetre sem .
2016. máj. 15. 17:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem. Nem akarnék teljesítménykényszert belenevelni olyasmiért, amiről nem is tehet ráadásul.

Olyat ismertem, aki ilyen facebookos "lájkgyűjtő" versenyre nevezte be, az más, mert ott legalább a gyerek nincs kitéve a csalódásnak, mondjuk én ilyenre se nevezném.

2016. máj. 16. 19:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem! Párszor belefutottam az egyik csatornán ilyen műsorba...kiakaszto! Szegeny gyerekek...😞
2016. máj. 17. 07:41
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
A kislányok szépsége olyan erős, hogy meg kell mérni.
2016. máj. 19. 12:45
 15/20 anonim válasza:
33%
Persze. Nincs okom nem benevezni ot. Ha nyer akkor elindulhat egy palyan amit aztan o majd ugyis eldont, hogy marad-e benne, vagy tetszik-e neki. Ha nem nyer akkor max nem akar model lenni egesz eletere. Nincs vesziteni valo. Ugy gondolom egy szulonek segiteni kell a gyereket palyat valasztani, figyelni mi erdekli ot, es amit csak lehet kiprobaltatni vele, hogy feljen az elettol es ne legyenek iteletei dolgokrol anelkul, hogy kiprobalna dolgokat.
2016. máj. 20. 07:41
 16/20 anonim válasza:
24%
Persze. Nincs okom nem benevezni ot. Ha nyer akkor elindulhat egy palyan amit aztan o majd ugyis eldont, hogy marad-e benne, vagy tetszik-e neki. Ha nem nyer akkor max nem akar model lenni egesz eletere. Nincs vesziteni valo. Ugy gondolom egy szulonek segiteni kell a gyereket palyat valasztani, figyelni mi erdekli ot, es amit csak lehet kiprobaltatni vele, hogy ne feljen az elettol es ne legyenek iteletei dolgokrol anelkul, hogy kiprobalna dolgokat.
2016. máj. 20. 07:43
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ugy gondolom egy szulonek segiteni kell a gyereket palyat valasztani, figyelni mi erdekli ot, es amit csak lehet kiprobaltatni vele, hogy ne feljen az elettol es ne legyenek iteletei dolgokrol anelkul, hogy kiprobalna dolgokat."

Jah, lehet majd egyszer örömlány szeretne lenni, a szülőnek meg kötelessége ebben a gyerekét támogatni. Mert honnan tudná, hogy ez rossz, ha ki sem próbálta.

2016. máj. 20. 13:20
 18/20 Helyes válasz ***** válasza:
52%
Nem. Az előzőekben hozzászólók jól rávilágítanak.Az ember értékét nem a külleme határozza meg.Fontos a jól ápoltság,és a jó megjelenés,viszont ami nagyon elriaszt,az hogy sok a perverz.Az én lányomat ne mustrálgassa senki.Ennyi.
2016. máj. 22. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy benevezném. Szerintem ez a gyereknek kínzás, láttam a tv-ben, hogy kólát itatnak a gyerekkel meg energiaitalt, hogy ne legyen álmost. Szedik a szemöldökét, barnítják, gyantázzák, csak hogy nyerjen. Sok esetben a gyerek nem is akarja az egészet, csak az anyuka nem kiélt vágyait erőlteti rá a gyerekére az ilyen versenyek által.
2016. jún. 2. 15:13
 20/20 anonim válasza:

"Jah, lehet majd egyszer örömlány szeretne lenni, a szülőnek meg kötelessége ebben a gyerekét támogatni. Mert honnan tudná, hogy ez rossz, ha ki sem próbálta"

Egy szulo aki torodik a gyerekevel az peldat mutat. Ha a pelda pozitiv akkor a gyerek identitas tudata is az lesz es erezni fogja mi az amit kiprobalni erdemes vagy sem.

2016. jún. 8. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!