Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van meg itt olyan anya, aki...

Van meg itt olyan anya, aki igy erez?

Figyelt kérdés
A kisfiam 3 eves es ugy vettem eszre, hogy a gyerekek hajlamosak a szo rossz ertelmeben ot kipecezni maguknak. Nagyon melegszivu, erzekeny lelku gyerek, aki legszivesebben mindig csak gyerekek kozeleben lenne, meg ennek ellenere is. A balul sikerult talalkozasok utan is azt mondogatja, h "szeretnek talalkozni es beszelgetni x-szel". Tudom, h a gyerekeknel ilyen elofordul, de nala hatvanyozottan. Megszakad a szivem erte es nem tudom, h kezeljem, hogy segitsem.
2016. máj. 27. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jár oviba?
2016. máj. 27. 16:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Meg nem, bolcsis sem volt. Es egyke...
2016. máj. 27. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ilyen. Novemberben kezdjük az ovit. Szerintem ott fognak rájönni, hogy mindenkivel nem érdemes közösködni.
2016. máj. 27. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

"szeretnek talalkozni es beszelgetni x-szel". Ezt mondja egy három éves????

Hol találkozik gyerekekkel, ha nem is jár még közösségbe? Hogy pécézik ki maguknak? Kik?

2016. máj. 27. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Mi ezen olyan meglepő? 3-as nálatok nincsenek parkok, játszóterek?
2016. máj. 27. 17:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezt mondja, szerintem ebben nincs semmi fura. Jatszoter, jatszohaz, baratok, rokonok gyerekei is jonnek hozzank v mi hozzajuk. Bar szerintem lenyegtelen a problema szempontjabol.
2016. máj. 27. 17:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Ugy futnak, h nekimennek, feltunoen mutatjak a jatekaikat, aztan nem adjak oda, ha belenyugszik, ujra kezdik. Tegnap pl egy vele egyidos kislany lekapta a takarot a sajat babajarol, majd kiabalt es megutogte a fiamat, h miert vette le es miert nem hagyja beken a babajat. Ezer ilyet irhatnek meg
2016. máj. 27. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyen bizony előfordul, a közösség pont erre jó, hogy megtanulja kezelni az ilyen szituációkat. Jót fog tenni szerintem már neki az ovi.
2016. máj. 27. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezt nem hagynám! Nálunk az a gond, hogy a többiek klikkesednek, elvannak magukba, de nem engedem hogy provokálják. Ha kell rászólok a másik gyerekre is és elhívom az enyémet. Már megérti. Korábban volt gond, hogy ennek ellenére vissza akart menni, de kinőtte. Azt is meg kell taníta kivel érdemes foglalkozni, kivel nem.
2016. máj. 27. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Én ilyenkor a gyerek ügyvédje vagyok. Mivel ő még nem látja ezeket, nem érti, nem tudja magát megvédeni, ezt csírájában folytom el. Vagyis negmondom az adott gyereknek az adott helyzetben, hogy ezt így nem lehet. Mindkét gyerekem ilyen volt, értelek.
2016. máj. 27. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!