Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van más is aki nincs megeléged...

Van más is aki nincs megelégedve a d. d step cipőkkel szandálokkal? Milyen másik márkát válasszak?

Figyelt kérdés
Tavalyi szandánk feltörte a gyerek lábát mezítláb még 3 hónap után is. Most meg az átmeneti cipővel sem vagyok megelégedve,úgy kifakult a a színe kb. 1 hónap alatt 9000 ft-ért jobbat vár az ember. Milyen márkájú szandált válasszunk?
2016. máj. 25. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fiamnál 1.5 évesen szuper volt a d.d.step szandál, viszont 2.5 évesen már egy nagyon selejteset fogtunk ki 8.000ft-ért, 2 hét után elengedett a ragasztás a talpán, csúnyán kopott mindenhol, mintha lemállott volna a gyerek lábáról. Azóta csak egy szandál cipőt vettünk most tavaszra a fiamnak, az nagyon jól bírja. Szandált már Assot vettem neki oviba, na az jónak tűnik.
2016. máj. 27. 12:38
 12/13 anonim válasza:
Én soha nem adnék bőr szandált mezítláb a gyerekre a cipő is tönkre megy és a kis lábát is kitöri szerintem a strand papucsok valók csak mezítláb mint a crocs és az adidaspl én nem szerettem ad.d.step cipőt árához kérest gagyik Falcon, Szamos,Superfit,Ecco szandik viszont nagyon jók...jó a keen is később mikor már tovább kell használni de ezek drágábbak de nem annyival:)
2016. aug. 2. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nemrég betévedtem egy boltba, ahol csak ddStep volt - fent már írtam, hogy nálunk a Szamos vált be. Hát, maradunk is a Szamosnál. Lehet, hogy 3-4 ezer forinttal drágább, de sokkal jobb minőségű is. Legalább 5 pár DDStep cipőt próbáltunk, mindnek volt valami jól látható hibája. Az egyiken össze-vissza volt kenve a ragasztó, a másikon egy darabon meg sem volt ragasztva, a harmadiknak a belső oldala teljesen le volt koptatva. Szóval én semmiképp sem ajánlom.
2016. aug. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!