Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet válaszolni gyereknek...

Mit lehet válaszolni gyereknek, ha ilyen kérdéseket tesz fel?

Figyelt kérdés

Egyelőre még nem született meg a gyermekem, de elgondolkodtam ma azon, hogy mit lehet válaszolni, ha feltesz majd egy ilyen kérdést.

Amikor kicsit voltam (4-5), megkérdeztem a nagymamámat, hogy mi az a paráználkodás. (A tízparancsolatban hallottam, pedig nem vagyunk vallásosak.) Ő erre azt mondta, hogy az, ha valakik meztelenül mászkálnak.

Egészen VÉGZŐS GIMNAZISTA koromig ebben a hitben éltem (ha olvastam valahol a szót, nemnéztem utána, hogy pontosan mit jelent...). Vallásos iskolába jártam és sikerült beégetnem magam azzal, hogy én azt hiszem, hogy ezt jelenti.

Szóval hogy lehet normálisan kezelni a szexuális jellegű kérdéseket? Nyilván nem fogom egy négyévesnek elmagyarázni, hogy hogyan és mit, de ilyyen "hazugságot" de szeretnék majd mondani, és a bugyuta meséknek sem vagyok a híve (pl.: anya és apa megöleli egymást és lehullik egy csillag, ebből lesz a gyerke)

2016. máj. 17. 15:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Aztan ebbe apuka ujj asszonykaja beleronditott,mert normal uton szult"

Belerondított? Normális vagy? Csak szült egy gyereket, te agyoniskolázott :D Vagy mit gondoltál, neki is császárral illett volna szülnie, mert neked csak erre volt meséd a gyerekeid számára?

2016. máj. 18. 07:24
 22/22 anonim ***** válasza:
# 21 Szerintem ezt a "belerondított" szót nem a természetes szülésre értette, hanem nyilván a 'hugi' anyjától is kérdezték, hogy hogy született a hugi, és felborult az eddigi, otthoni elmélet. Tehát a magyarázattal "rondított bele" abba az eddig működő, ártatlan fantáziába. ;)
2016. máj. 18. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!