Szerintetek hány éves korától lehet leengedni a gyereket egyedül egy játszótérre? (lakótelepi, sok ismerőssel)
Szerintem egyértelműen nem lehet kort írni. Én is játszottam lennt 5 évesen, de az más világ volt.
Én kb akkor engedném, ha el merném küldeni egyedül az 5 percre lévő kisboltba.
úgy láttam, hogy 7-8 éves gyerekek vannak kulccsal lent a játszón.
én is elmentem már 5-6 évesen másfél évvel idősebb testvéremmel. az utcában mozoghattunk, hogy ha anyu kiáll az erkélyre és elkiabálja magát, akkor pár mp-en belül láthatóvá tegyük magunkat.
és persze az utcán a villanykapcsolás azt jelentette, hogy takarodj haza, különben anyád megöl. :D
na, én nem engedném még el az 5,5 évesemet. nem látok rá a játszóra (az egyik 2 tömbbel, a másik 4-gyel van arrébb), és hazaérve nem éri fel a kapucsengőt, nehéz kinyitni kulccsal az ajtót.
most középsős. talán majd 1-2.os korában.
11-12 éves kor alatt nem igazán.
Fiam 7 éves. A 16 éves testvérével már kimehet a játszótérre, de a korosztályával semmiképp nem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!