Gyermeked a mostohajaval furdik?
Figyelt kérdés
Volt ferjem elettarsarol ma tudtam meg, hogy rendszeresen egyutt furdik a 4 eves kislanyunkkal. A lanyom furdeti le a not es egy kadban furdenek. Ez szerintetek rendben van?? Mit szolnatok a helyemben?2016. máj. 4. 23:20
1/12 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna és szóvá tenném. A saját lányommal együtt fürdök (még 2 sincs), de máséval nekem túl intim.
2/12 anonim válasza:
Örülj neki hogy elfogadja a lányodat és nem szétválasztja az apjától.Mit nem attam volna ha apam uj nője foglalkozik velem,ehejett rám beszelt csak...Szerintem nincs ezzel gond,csak a jövöben is igy szeresse.
3/12 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gondom, hogy szeretik egymast.de ehhez nem kell a no meztelen testet simogatnia es meztelenul olelkezniuk. A higieniai aggalyaimrol nem is beszelve.
2016. máj. 4. 23:51
4/12 anonim válasza:
En megtiltanam. Az a baj, hogy nem tudhatod, betartjak-e, ha meg os igerik. A volt ferjem semmilyen keresemnek nem tesz eleget a negy eves kisfiunkkal kapcs. Pedig o hagyott el egy masik noert. Talan beszelj a novel is, ne csak az exeddel.
5/12 anonim válasza:
Beszelj veluk. Az en ex paromnak is volt anno egy 3 eves fia , es ott a gyerek anyja meg azt sem engedte hogy ott kegyek ha a gyereket furdette az apja! Az exem meg ezt be is tartotta. Sot kepet sem csinalhattam a gyerekrol a no engedelye nelkul ! Ez ugy derult ki, hogy Karacsonyra csinaltam egy kepet a kozos es az o gyerekukrol apanak, esca no total kiakadt, hogy miert fenykepezem a gyereket ...
Ugyhogy nyugodtan szolhatsz a nonek,mint ahogy nekem is szoltak.
6/12 anonim válasza:
Anya létedre hogy lehetséges,hogy a kislányod nincs veled és csak ez aggaszt ?
7/12 Bella169 válasza:
Utolsó. Gondolom láthatásra vitte el az apja a gyereket, amúgy az anyja neveli.
9/12 anonim válasza:
Én se fürdök lányommal,apja se. Max 3-3x fürdött velünk. Párom soha nem fürdött a lányommal,de szokta ő fürdetni.beszappanozza,a cunijához engem hiv,vagy a gyerek megmossa magának. Együüttt fürdés nekem amugy se.Bár párom anyjával ugy fürdik,hogy külön,de mosdatja anyóst. Majd kinövi,még kicsi.
10/12 anonim válasza:
Hát, nagyon nem örülnék. Legyen jó a viszonyuk, de azért ez már túl intim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!