Milyen volt gyermeked húsvétja 1-2 évesen? Tartottatok e ünnepet, hogyan vett részt a készülődésben?
ugyanolyan volt mint most, 6 évesen, annyi, hogy most már aktívan részt vesz benne. sütök főzök, most épp mézeskalács tojásokat (azt kapnak a locsolók), ő szaggatta ki és ha kihűlt, ő fogja kifesteni. holnap összeül a család, nálunk ez a húsvét, hogy együtt vagyunk. eszünk-iszunk, majd a kertben szétszórt csokikat megkeresik a gyerekek, elosztjuk köztük :D és jövünk haza.
hétfőn én itthon maradok, fiúk mennek locsolkodni, (1-2 évesen is vitte magával a férjem)a család férfi tagjai meg ide jönnek. délután férjem családjához megyünk ki és ugyanaz a menet mint vasárnap az én családommal csak ott kicsiben, nekem nagyon nagy, olaszos családom van, férjemnek meg normális családja :D
Csináltunk a lakásba díszeket, van amit elvihet belőle van amit nem.
Csokitojás keresés lesz és nyuszisimogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!