Szerintetek milyen nevelési módszer ez?
Gyerekek játszanak a játékaikkal, mikor az anya elhívja öket máshová "most ne azt csináljátok!". A gyerekek megfeledkeznek a feladatukról, pár óra múlva békésen tvznek, mikor az anyuka kikapcsolja a tvt, ordít egy sort, felpofozza a gyerekeket. Ezt a felpofozást nem egy nevelési célzatú taslinak kell elképezni, olyan nagyokat kever le a kicsiknek, hogy majdnem kitöri a nyakukat.
A gyerekek addig nem kelhetnek fel az asztaltól, míg meg nem eszik az ételüket. Nem számít, hogy ez mennyi ideig tart. Megjehyzem, az anya szándékosan zsírban tocsogó, szénhidráttal tömött ételekkel tömi a gyerskeket, ami a kicsin meg is látszik /a nagyobbnak szerencsésebb a genetikája, de ő öklendezik a cukortól, az anya ezzel nem foglalkozik/.
Nemrég történt. Mentek volna játszótérre, a gyerekek előrerohantak, és beleléptek egy pocsolyába, ami miatt vizesek lettek. Az anya szintén jött az UTCÁN a nyakkitörős pofonaival, a nagyobbik gyereknek egész nap tanulnia kellett, a kicsinek egyhelyben ülni. Közbe az anya egész idő alatt ordított és verte a gyerekeket.
Ha a gyerek megsérül, még le is üvölti a fejét.
Ha a kicsi valamihez hozzányúl, amihez nem szabad, olyanokkal fenyegeti, hogy "letötrön a kezed!'.
Az anya büszkén hangoztatja,hogy nála mekkora "vasszigor' van.
Nem fogják leköpni őt a gyerekei?? Ez vicces... Ha felnőnek a gyereket lehet, hogy pl leköpni TALÁN nem is de... Ajtót azt nem nyitják majd rá az biztos!! Még az is lehet, hogy 2 szépen jól bele is rúgnak..
Ez nem nevelés.. Ez terror.. Apuka nincs a képben? Mert róla nem írtál..?
Borzalmas, hogy valaki ilyet megtesz a saját gyerekeivel. És ezt még jónak is látja! És azt hiszi, hogy ez nevelés!
Sok kérdés van itt, hogy az abortusz gyilkosság és , hogy inkább szüljük meg a gyereket!! Hát.. Ilyenkor azért elgondolkozok rajta, hogy biztosan? .... Inkább ne.. Ilyen nő legalábbis ne..
Mi a kérdés? Nincs is kérdés, csak megerősítést vársz, hogy együtt sápítozzon veled mindenki, hogy milyen szörnyű a kérdésben szereplő anyuka? Na mindegy.
Szerintem pofon ütni egy gyereket elég durva dolog. Engem is volt, hogy megütöttek kiskoromban, a kezemet vagy a popsimat, ha nagyon rossz voltam. Igen, volt, hogy az utcán is, ha épp ott voltam rossz. Pont ilyen pocsolyás esetre is emlékszem, pontosan tudtam, hogy a szüleim nem engedik, hogy beleszaladjak, mégis megtettem, aztán egyszer kaptam is érte, és utána többet nem csináltam. Semmi bajom nem lett tőle, csak annyi, hogy megtanultam, hogy mit szabad és mit nem. De arcul ütni valakit elég veszélyes. Nem csak gyereket, bárkit. Ott a szeme, a füle, a fogai, az agya, a nyaka, ezek mind érzékeny testrészek, megsérülhetnek akár tartósan is egy ütéstől. Felelőtlenség. Egyszer történik valami komolyabb, utána hiába magyarázza a gyámügynek az anyuka, hogy nem megvakítani akarta a gyereket, csak "megnevelni".
Viszont azt megjegyzem, addig nálunk se szabad felkelni az asztaltól, amíg a tányér nem üres, akármennyi ideig is tart. Maguknak tálalnak, tehát annyit kell megenniük, amit ők maguknak kiszednek. Így megtanulják, mi az a mérték, és nem torkoskodnak.
Hát figyi... Ha ezzel megsérted és megbüntetnének engem pl 50ezer ft- ra vagy az is lehet, h csak figyelmeztetést kapnál, bar a gyámügyhöz mész, ott biztosan nem fognak megbüntetni.. Tehat ha meg is büntetnének nekem megérné, h megmentsek ezzel 2 életet!!! Neked nem érné meg??
Amugy csinalhatod ugy is, h ez és ez az infód van erröl a családról, lehet ők mondják, h ok bizonyítsd be, és neg is kaptad a lehetőséget! Bünti nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!