Szerintetek milyen nevelési módszer ez?
Gyerekek játszanak a játékaikkal, mikor az anya elhívja öket máshová "most ne azt csináljátok!". A gyerekek megfeledkeznek a feladatukról, pár óra múlva békésen tvznek, mikor az anyuka kikapcsolja a tvt, ordít egy sort, felpofozza a gyerekeket. Ezt a felpofozást nem egy nevelési célzatú taslinak kell elképezni, olyan nagyokat kever le a kicsiknek, hogy majdnem kitöri a nyakukat.
A gyerekek addig nem kelhetnek fel az asztaltól, míg meg nem eszik az ételüket. Nem számít, hogy ez mennyi ideig tart. Megjehyzem, az anya szándékosan zsírban tocsogó, szénhidráttal tömött ételekkel tömi a gyerskeket, ami a kicsin meg is látszik /a nagyobbnak szerencsésebb a genetikája, de ő öklendezik a cukortól, az anya ezzel nem foglalkozik/.
Nemrég történt. Mentek volna játszótérre, a gyerekek előrerohantak, és beleléptek egy pocsolyába, ami miatt vizesek lettek. Az anya szintén jött az UTCÁN a nyakkitörős pofonaival, a nagyobbik gyereknek egész nap tanulnia kellett, a kicsinek egyhelyben ülni. Közbe az anya egész idő alatt ordított és verte a gyerekeket.
Ha a gyerek megsérül, még le is üvölti a fejét.
Ha a kicsi valamihez hozzányúl, amihez nem szabad, olyanokkal fenyegeti, hogy "letötrön a kezed!'.
Az anya büszkén hangoztatja,hogy nála mekkora "vasszigor' van.
Hát azért az elkényeztetés és a terror között elég nagy a távolság.
És elég sok nevelési módszer van e két szélsőség között.
Egyáltalán nem kényeztetem el a gyereket, szabályok vannak, amiket be is tartatok! Nekem aztán nem nő a fejemre a gyerek, de ezt normál keretek között kell elérni! Már bocs, de még a kutyámat sem megfélemlítéssel nevelem....
1 voltam
Miért, szerinted milyen nevelési módszer? Nem egyértelmű?
Szar. Nem való neki gyerek. Bántalmazza őket, inkább nem mondom mit érdemelne ez a szörny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!