Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Alkalmazzátok a "szuperdada"...

Alkalmazzátok a "szuperdada" módszereit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Gyermek pszichológusként elég durvának tartom néha a módszereit,nem alkalmazom gyerkőceimen.
2010. ápr. 8. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

vannak jó ötletek, néha szerintem be is válnak, nekem viszont az a furcsa mindig, h odamegy a dada egy tök "elrontott" gyerekhez és egy hét múlva, olyan a gyerek h már együtt teázhatna az angol királynővel.....kicsit szkeptikus vagyok!

altatásos módszer nálunk totál nem vállt be

abban viszont nagyon egyetértek vele, h a két szülőnek egy követ kell fújnia,mert egyébként fuccs a gyereknevelésnek, bármi is a módszer

2010. ápr. 8. 13:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nálunk az altatás úgy ahogy bevált. Meg az is, hogy amikor beszélek a lányommal, akkor leguggolok hozzá, nyugodt hangon beszélek, de az előtte is így volt, hogy láttam volna. Amúgy egyik módszer mellett sem voksolnék le, mert minden gyerek más. Nincs olyan, amit mindre rá lehet húzni. És a második válaszolónak igaza van, egy hét alatt ilyen "látványos" változás? Hát..?! 8-o
2010. ápr. 8. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a Vásott kölyköket kedvelem. Nagyon sok jó ötletet lestem el tőle. Nálunk beválik. És számora sok minden elgondolkodtató. Mindenkinek ajánlom
2010. ápr. 8. 13:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőekkel. Akkor hinném el, hogy valóban bevált a módszer, ha visszamenne fél év múlva, titokban persze, és működésben látnánk a dolgokat. De egy hét alatt még egy kutyát sem lehet rossz modorról jóra idomítani.
2010. ápr. 8. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:

A Vásott kölyköket most is adják? Melyik csatornán?

Még terhes voltam az első gyerkőccel, amikor néztem és próbáltam magamévá tenni a módszereit. Sokminden be is vezettem, de az ahány éves annyi perces büntit még nem mertem kipróbálni a 3 éves lányomon. Szerintem olyan hisztit levágna ha bezárnám 3 percre...

2010. ápr. 8. 18:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is szeretem,persze meg kell válogatni,hogy melyik családnál mi ültethető be a rendszerbe-nevelésbe.Mi Apuval ált. egy követ fújunk,én csak a házirendet lestem el.

Szétszórt család vagyunk,egyik gyerkőc sulis,másik itthon van,apu dolgozik,én nem,nehéz volt közös nevezőt találni.De amióta mi is házirend szerint élünk,azóta több időnk jut egymásra is,Apuval is,gyerekekkel is.És még a gyerekek sem húzódoznak azóta a játékpakolás,vacsora ellen,megszokták,hogy idő van,csinálni kell.Sokkal kevesebbet kell jártatni a számat.

2010. ápr. 9. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Zone clubon adják A vásott kölyköket.Hétfőn, szerdán, pénteken déltől.
2010. ápr. 9. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Elmondaná valaki nagy vonalakban, hogy mi ez a szuperdada módszer????
2010. ápr. 13. 08:42
 10/13 anonim válasza:

A Life Network-ön megy ez a műsör, hétköznap 13 órakor.

Egyébként mi pár hete kezdtük el alkalmazni a büntis módszert, mert eléggé elharapódzott már az 5 évesem viselkedése... Nem lett egy angyal, és nem 1 hét alatt értünk el eredményt, de sokat változott jó irányba az már biztos! Ha megnyugodott, mostmár magától feláll és odajön bocsánatot kérni. eleinte naponta többször ment a bünti székre, de már pl 4 napja nem volt rá szükség. Azelőtt reggeltől estig ott ülhetett volna.

Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy mindenkinél beválik ugyanaz a módszer.

2010. ápr. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!