Alkalmazzátok a "szuperdada" módszereit?
vannak jó ötletek, néha szerintem be is válnak, nekem viszont az a furcsa mindig, h odamegy a dada egy tök "elrontott" gyerekhez és egy hét múlva, olyan a gyerek h már együtt teázhatna az angol királynővel.....kicsit szkeptikus vagyok!
altatásos módszer nálunk totál nem vállt be
abban viszont nagyon egyetértek vele, h a két szülőnek egy követ kell fújnia,mert egyébként fuccs a gyereknevelésnek, bármi is a módszer
A Vásott kölyköket most is adják? Melyik csatornán?
Még terhes voltam az első gyerkőccel, amikor néztem és próbáltam magamévá tenni a módszereit. Sokminden be is vezettem, de az ahány éves annyi perces büntit még nem mertem kipróbálni a 3 éves lányomon. Szerintem olyan hisztit levágna ha bezárnám 3 percre...
Én is szeretem,persze meg kell válogatni,hogy melyik családnál mi ültethető be a rendszerbe-nevelésbe.Mi Apuval ált. egy követ fújunk,én csak a házirendet lestem el.
Szétszórt család vagyunk,egyik gyerkőc sulis,másik itthon van,apu dolgozik,én nem,nehéz volt közös nevezőt találni.De amióta mi is házirend szerint élünk,azóta több időnk jut egymásra is,Apuval is,gyerekekkel is.És még a gyerekek sem húzódoznak azóta a játékpakolás,vacsora ellen,megszokták,hogy idő van,csinálni kell.Sokkal kevesebbet kell jártatni a számat.
A Life Network-ön megy ez a műsör, hétköznap 13 órakor.
Egyébként mi pár hete kezdtük el alkalmazni a büntis módszert, mert eléggé elharapódzott már az 5 évesem viselkedése... Nem lett egy angyal, és nem 1 hét alatt értünk el eredményt, de sokat változott jó irányba az már biztos! Ha megnyugodott, mostmár magától feláll és odajön bocsánatot kérni. eleinte naponta többször ment a bünti székre, de már pl 4 napja nem volt rá szükség. Azelőtt reggeltől estig ott ülhetett volna.
Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy mindenkinél beválik ugyanaz a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!