Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvinnétek orvoshoz?

Elvinnétek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Kislányom 2,5 éves. Tetnap elött este lázas volt 38,3 reggelre semmi baja nem volt csak nyűgös volt egész nap. Tegnap este sem volt lázas. Ma reggel reggeli után hányt elég sokat. Akartam adni neki b6 vitamint de mikor bevette a szájába a gyógyszert megint hányt egy kicsit. (Mindig egészbe veszi be a gyógyszert) elvigyem orvoshoz vagy szerintetek felesleges? Nem köhög orra sem folyik.
2016. máj. 4. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
lázas, nyűgös, hány. még ha nem is egyszerre. szerintem nem is lehet kérdés.
2016. máj. 4. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, ez számomra nem is lenne kérdés.
2016. máj. 4. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilvánvalóan beteg, úgyhogy elvinném. Amúgy nálunk több gyerek is szenved az oviban ugyenezektől a tünetektől.
2016. máj. 4. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenképpen..

Én hányással tuti nem vacillálnék (meg a lázzal sem).

2016. máj. 4. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. máj. 4. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Két gyerekem került már kórházba hányás miatt, mert hirtelen kiszáradtak, annyira nem maradt meg bennük a folyadék és ők még nagyon hamar összeomlanak úgy, hogy halál is lehet a vége.
2016. máj. 4. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy orvoshoz kell vinni. Ugyanakkor 2,5 éves kisgyereknek hányás ellen B6 vitamin kell, hanem Daedanoletta kúp, amit orvos ír fel receptre, kb. 2 ezer Ft. Ezt nem hányja ki, ha hasmenése nincs, akkor a kúp sokkal jobb, mint a tabletta. Nem is tudom adható-e 2,5 évesnek B6 tabletta formájában.
2016. máj. 4. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is elvinném.
2016. máj. 4. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Alap, és ne b-vitamint adj, hanem kúpot. A gyógyszert kihányja, a kúp viszont felszívódik a belében.
2016. máj. 5. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!