Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli kisgyerekre...

2 év körüli kisgyerekre körülbelül mennyit költötök havonta?

Figyelt kérdés
űegyedül fogom nevelni és érdekelne, hogy kb mennyivel számoljak,hogy megélünk-e a jövedelmemből.
2016. ápr. 22. 14:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Húha,azért 80e rengeteg.Jó nektek,hogy ilyen jól kerestek,de én ennyit nem tudok havonta kifizetni. Gyerekjóga mire jó?nem tudtam hogy van ilyen.
2016. ápr. 22. 21:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek köszönöm a választ,senkit nem pontoztam le.Még írjatok.
2016. ápr. 22. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

10-es, akkor rátok ez igaz :D

"Szülőként teljesen ismerhetjük gyerekeinket?

“Igen, feltéve, ha megengedjük maguknak. De sokan nem teszik, mert létezik egy korlátolt elképzelésük arról, hogy milyen legyen a gyerekük. Van a világban egy megállíthatatlan trend, a topmenedzserképzést már az óvodában elkezdik. A zöld óvodában van angoloktatás, a pirosban német, a zöldben jövőre japán is indul. Lényeges kérdés, hogy van-e számítógépes szoba, járnak-e be edzők, hogy kikapkodják a délelőtti szabad játékból a gyereket, és lovaglásra, úszásra, karatéra vigyék, azaz neurotizálják. A szorongó szülők azt gondolják, hogy a legjobbat akarják a gyereknek, holott régóta tudjuk, a zseniális topmenedzser nem abból lesz, aki már az óvodában is ezt tanulta, hanem abból, aki teljes értékű óvodás lehetett, teljes érzelmi biztonsággal, aztán lehetett teljes értékű kamasz, akit szabadon engedtek végre. Először ölelték testi-lelki értelemben, aztán végre tudták hajtani a második mozdulatot, az elengedést.”

a kérdésre válaszolva, nálunk is egy 56 db-os pelenka 2 hétig elég (pampers leárazva volt egy csomag 2600 ft), popsitorlot nem használunk (annyi káros cucc van bennuk, hogy inkább megkimélem a gyereket tole)- nagyméretu vattalap plusz egy uvegben van viz, abban mandulaolaj. Egy csomag ilyen vattalap (vagy minek nevezik) egy honapig elég, kb. 300 ft. Mandulaolaj 1200 ft 6 honapig elég. Furdeto, sampon 1500 ft és honapokig elég 1literes kiszerelés (mindennap furdetjuk). Cipot, ruhat kaptunk kb. 5 éves korig be van tárazva minden. Amikor nagy ritkán veszek valamit, akkor pedig megvárom a nagy leárazásokat. Cipore visszatérve, télen már megvettem neki a nyárra szánt szandált, papucsot, sportcipot ( igy kb. 8 ezer ft volt darabja) Kajat nem számolok kulon, azt eszi, amit mi. Játékokra szokott elmenni tobb, pl. most a szuletésnapjára kapott fa kerti csuszdát, hintát..mászokát stb.

2016. ápr. 22. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez de butaság. A sport mindenkinek jó. Ezek a f9glalkozások neki játékok. Imádja őket.
2016. ápr. 22. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem a babaúszás teljesen rendben van...a torna is, csak nem értem ez hogy jön ki 30-40 ezer forintra.

nálunk van baba mama torna minden szerdán, 500 ft/alkalom, a védőnő tartja, fiatal aranyos csaj.

a babaúszás árait nem ismerem. a jógát nem nagyon tudom értelmezni egy 2 évesnél, meg nem maradna 3 percig egy helyben, a jógának nem az a lényege hogy lassú, nyújtó gyakorlatokat végzel?

2016. ápr. 23. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:

de mondjuk a vitamint se értem..10000 ft? a vigantol 1000 ft alatt van, ugye azt "írják elő" ezen felül tejitalban minden megvan, ami abban a zöldség dús, gyümölcs dús táplálkozásban esetleg nincs meg...

nem vagyok egy vitamin ellenes, terhes vitamint is szedtem (mondjuk az is 6000 Ft 3 hónapra, nem 10000 egy hónapra, nem tudom hányféle vitamint adsz neki ami havonta 10000 ft, de biztos vagyok benne hogy nincs szüksége ennyi szintetikus vitaminra ha csak nem beteg.

2016. ápr. 23. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk csak a gyógytorna 40 egy hónapra, a tb-s verzióra csak várólistán vagyunk.

Első gyerek, semmit nem örököltünk.

Cipőt csak egyszer vettem előre, azóta sem, mert pont átugrott egy méretet, így rossz lett.

2016. ápr. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!