3-4 éves gyereked mennyi édességet eszik 1 héten, ha eszik?
sajnos túl sokat :(
sajnos van egy teljesen értetlen anyósom, aki nem fogja fel, hogy nem csokival, cukorral kell megvenni a gyerek szeretetét :/
3 éves fiam szereti az édességet de ritkán kap. 2-3 naponta eszik pár szem kekszet (inkább csak akkor ha már nagyon éhes de még idő kell vacsoráig), naponta-kétnaponta joghurtot, ritkán pudingot, csokit kb 2 hetente eszik. Húsvétról millió csoki maradt de nem szívesen adom neki így nagyon ritkán azzal jutalmazok valamit.
Én kekszből is inkább a zabkekszeket részesítem előnyben.
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nálunk is a férjem az engedékeny ilyen téren. Mindíg hoz valamit neki a boltból. Napi szinten eszik valamit,nem tudtam mennyire számít soknak ezért tettem fel a kérdést.
Hetente 1-2 alkalommal eszik kinder tojást plusz mindennap eszik 1-2 db gumicukrot.
Nálunk is szinte minden nap eszik édességet 4 évesem, sajnos.
Vagy egy pici kinder csoki, vagy joghurt, babapiskóta, gumicukor, süti.
Amikor jönnek hozzánk a mamáék akkor meg teletömik sütivel, hiába mondom neki hogy ebéd előtt 10 perccel ne adjon neki 3 db sütit, nem értik meg.
3 évesem elég edesszaju. En tartanám a mértékét, de nagyszulok mindig hoznak valamit (pedigmar kertem, hogy lehetoleg egeszsegrsebbeket hozzanak akkor) Igy napi szinten van rudi, keksz, ropi, valami altalam sütött dolog. Csoki mondjuk heti1x , gumicukrot nem kap, de pl. Kubut igen, vagy heti 1-2 tejszelet, kicsi napolyi...ilyesmik.
Mellette sok gyümölcsöt is eszik es aszaltat is szereti, igy ameddig nem veszi at az uralmat a nasi a rendes etkezes felett, addig nem sajnalom tole, de csak tizoraikor vagy uzsonnara kaphatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!