3 éves kislánynak jó lenne a 122-128as méretű ruha?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kislányát szeretném meglepni pár ruhácskával. Ma egyik ismerősömmel pont összefutottam vásárlás közben, neki is 3 éves a lánya. Ő azt mondta nyugodtan vehetek a kislánynak 122-128as ruhákat mert ő is akkorát vesz az ő lányának.
Szerintetek nem hatalmas ekkora méret egy 3 évesnek? Megnéztem egy 128-as pólót, olyan nagynak tűnt..
2016. ápr. 19. 22:05
21/22 anonim 

válasza:

Nekem az átlagnál magasabb 2,5 éves lányom van, 104-110 a mérete. Ebből kiindulva szinte esélytelennek látom, hogy passzoljon egy 3 évesre egy 122-128-as méretű ruha.
22/22 anonim 

válasza:

A kislányom 3,5 éves, ő most 98-as ruhákat hord.
A 122-es sztem is óriási, a kisfiam 5,5 éves és most hord 116-122-es ruhákat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!