Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dackorszakot hogy bírjátok/bír...

Dackorszakot hogy bírjátok/bírtátok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már kikészülök... Akármit mondok,kérek,kiröhög... Ha hangosabban szólok,akkor meg mindent földhöz vág,ordít,mérgelődik.. Ha beviszem a szobájába "gondolkodni",akkor csapkodja az ajtót,közben ordít. Apára hallgat ,de ő már csak este ér haza mindíg és ezeket délután csak 17-18óra között csinálja.
2016. ápr. 19. 20:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen tudom :)

Igyekszem nem kiakadni,de mikor 30 fele repül a nagy kamionja,mert földhöz vágta a parkettán,azt mondjuk nem bírom mosolyogva lereagálni.

Egyébként mindíg de mindíg odajön elnézést kérni,hogy "anya ne haragudj hogy mérges voltam". Látom és tudom,hogy nem direkt csinálja.

2016. ápr. 19. 21:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,komolyan erőt meg türelmet merítettem belőlük.
2016. ápr. 19. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Hol jobban, hol kevésbé, de egyszer csak vége lesz :D Amúgy irigyellek, hogy nálatok napi 1 órára korlátozódik.
2016. ápr. 19. 22:52
 14/14 A kérdező kommentje:
De abba az 1 órába belerakja az 1 napit :D
2016. ápr. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!