SOS! Hogy adjam be a 19 hónapos kislányomnak a gyógyszert?
Torokgyulladásra és légcsőhurutra kapott olyan gyógyszert ami szirup szerű.Ma kezdtük, délelőtt még be tudtam nyomni a szájába, de este már nem.(hozzáteszem borzasztó ize van)Próbáltam a kakóba, joghurtba de kiérződik az ize és nem is nyúl hozzá.
De már a kanalas (jó izű) köhögés csillapitót sem akarja elfogadni,sőt a panadol szirupot sem amit eddig imádott.Most akkor mit csináljak?
Gondoltam hogy holnap visszamegyek a dokihoz, hogy más formában irjon fel vmit..
Köszi.
Azt hiszem visszamegyek a dokihoz, ez az orrbafogós dolog picit kemény.
Amúgy a szavak nem használnak.
Az enyémnek is úgy kell benyomni a szájába.
21 hós, még köpködte kifelé.
Úgyhogy kénytelen voltam én is, nem fogtam be a nóziját, de benyomtam a gyógyszeradagolóval a nyelve alá. Aztán valahogy lenyelte.
Én is a nurofenes adagolót használom ilyen esetben, de ha nincs otthon, megpróbálhatod a fecskendőt is.
Az én lányom mondjuk megszagolja, hogy mit akarok adni neki, és ha az illata rendben kinyitja a száját.
Köszi mindenkinek!
Ehhez a sziruphoz is van adagoló fecskendő de ki sem nyitja a száját az első kellemetlen élmlénye után:(
Sajna még mindig lázas igy visszamegyünk délután a dokihoz hogy adjon más jobb izű gyógyszert.
Szia!
Mi is ennyi idősek vagyunk, épp lábalunk ki egy megfázásból. rettegtem, mi lesz, ha beteg lesz, mert kisebbként szörnyű volt a gyógyszerbeadás.
Most az etetésekkor adom be. Az utolsó kanál étel helyett azt öntöm rá, és mikor nem figyel, beadom neki.
A lényeg, h ne is lássa, h gyógyszert kap. Mindig a háta mögött adagolom ki a gyógyit, h még véletlen se vegye észre, mert nem lehet becsapni.
A szavak nálunk sem használnának.
Helló!Hogy vagytok?
Írt ki másik gyógyszert a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!