Milyen vény nélküli gyógyszert adhatnék 9hós kislányomnak? Köhög kicsit, de főleg náthás.
Éjjel hányt. Még életében sem. Nappal elég sokat és hirtelen evett. Ennek tudtuk be, persze egész éjszaka figyelgettem. Viszont megfázott. A gyerekorvosunk sajnos nem sokat ér, mert mindig ugyanazokat a gyógyszereket írja fel az egész város babájának, nekünk nem is használ.
Tudtok vmiket ajánlani? Nurofen,...Mi az a cebion-cseppek?
Igaz, nincs láza-eddig, én viszont adtam neki Nurofent. Megpróbálom 3napig. Kár,h a Cebiont csak holnap tudom a patikában beszerezni.
A télen több mint egy hónapig volt váladékos az orra, folyamatosan használtuk a tengervizet, de sajnos nem használt.
Köszi
en meg olyat nem hallottam, akinek bevalt volna a tengervizes, az az igazsag. Nalunk a homeopatias orrspray valt be.
nekünk a doki a nurofent mondta, az bevalt, szerintem jo, de csak 3 napig add neki.
ártani nem fogsz a nurofennel végülis. kicsit az is segít a szervezetének a virus leküzdésében.
A cebionra többen mondták, hogy nem hat azonnal.
az én fiam elég fehér bőrű, meg sokszor nehezen eszik, így én most már 3 hónapja folyamatosan adok neki cebiont. most már jobb étvágya van. nem tudom igazából, hogy ennek tudható-e be:-) napi 6 cseppet szoktam neki adni.
Szia!
Vény nélkül kapható a Sinupret cseppek, homeopátiás oldat. Bár vény szükséges hozzá, de ha a házipatikátokban van Calcimusc ampulla, akkor abból is adhatsz neki. Én a teájába/gyümölcslevébe szoktam mindent belekeverni, így biztosan jó helyen landol:)
Meg ajánlatos is, mert a Sinupret elég kesernyés.
Cebiont én drogériában is láttam, talán a DM-ben.
Szia! Calcimusc-ot érdemes lenne felíratni, mert a calcium is segít a náthás gyógyulásban egy kis c- vitaminnal (cebion). Én 1 ampullát 2x-re adok be neki (reggel-este).
Orrcseppnek jó a nasivin is. Recept nélküli.
A stodal szirup jó köhögésre. Ez nem olyan keserű, mint a sinupret cseppek.
És persze minnél többször szívni a nóziját.
Meg hát a nurofen is jó.
Náthára mindig ezt adom:
cebion csepp- c-é vitamin
calcimuscot
köhögésre. lándzás utifű. AZ nagyon sokat segített nekünk. vény nélkül kapható.
És nasivin orrcsepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!