Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem alszik délután a...

Miért nem alszik délután a lányom?

Figyelt kérdés

Pár napja kész hiszti a délutáni alvás.Nem akar aludni és hisztizik,pedig álmos.De délután meg nyügi és estére teljesen kifárad és alig bírunk vele.:(

Mit csináljak,hogy újra aludjon délután?

Kérlek segítsetek.:(

21hónapos kislány anyukája

2010. ápr. 6. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
ezt úgy érted, hogy délelőtt alszik, és du. nem, vagy úgy, hogy nappal egyáltalán nem?
2010. ápr. 6. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy annyira fáradt már délben, hogy azért nem tud elaludni. Lehet, hogy a friss levegő, játszótér, séta elfárasztja. Hozd előrébb az alvást!

Ragaszkodj ahhoz, hogy délben aludjon, mert ő mér nagyon kicsike, szüksége van az alvásra!

2010. ápr. 6. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a gyors válaszotokat:)

Kedves első válaszoló:

Reggel 7-8óra között kel fel reggel és általában 12-13óra között szokott aludni délután.De pár napja nem akar.:(

Épp az előbb hisztizett megint.

1 kedves anyuka ajánlotta a hisztizésre a pohár vízzel való leöntést.Már annyira mérges voltam,hogy alkalmaztam leöntöttem és mentünk aludni.Újabb hiszti és újabb pohár víz és abbahagyta és most alszik.

Nem tudtam hirtelen mit tegyek de úgy néz ki bevált és alkalmazni fogom.

Még 1szer köszi a gyors reakciókat és válaszokat.

2010. ápr. 6. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 20 hónaposan csinálta ezt kb. 1 hónapig. A hidegvizes mosdatást én is szoktam alkalmazni, de csak ritkán. Egyébként én úgy oldottam meg, hogy bent maradtam vele, amíg el nem aludt, Ez nálunk a du.alvásnál kb.5-10 perc, este kb. 20-30 perc volt. Persze tettem ezt azután, hogy már előtte én is átéltem a hisztik hisztijét, és nem akartam szegényt tovább szenvedni hagyni. 1 hó után elhagyta.
2010. ápr. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!