Létezik, hogy egy gyerek mellényre 1045 Ft postaköltséget kell fizetnem?
Hogyan lehetne olcsóbban kihozni a postaköltséget? tudtok nekem ajánlani valami jó megoldást? vateráról rendeltem egy mellényt a kisfiamnak de nagyon sokallom az 1045 ft-os postát rá.
köszönöm ha segítetek!

Ezt előre kell tisztázni. Értem én, hogy non-stop, de szerintem senki sem szereti, ha vesznek tőle valamit a meghirdetett feltételekkel (a vaterán előre közli az átvételi lehetőségeket és annak díját, azt jelölöd be ugye, amit elfogadsz és a végösszeget is így fogadod el) aztán meg elkezd variálni, hogy figyeljél már ide, nekem drága az inkább mégis nem lehet megoldani okosban?
A kedvencem mikor azt várják el, hogy még én bässzam az időmet arra, hogy más módszereket keressek, mert szaroljak azzal, hogy ilyen-olyan futárral adjam fel, azért, mert vagy nem tudnak olvasni, vagy úgy voltak vele, hogy szarnak rá mibe egyeznek bele, majd utólag "megdumálják".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!