Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy egy gyerek...

Létezik, hogy egy gyerek mellényre 1045 Ft postaköltséget kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne olcsóbban kihozni a postaköltséget? tudtok nekem ajánlani valami jó megoldást? vateráról rendeltem egy mellényt a kisfiamnak de nagyon sokallom az 1045 ft-os postát rá.

köszönöm ha segítetek!

2016. ápr. 11. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vaterafutár háztól-házig vissza és asszem 890 Ft
2016. ápr. 12. 07:39
 12/16 anonim ***** válasza:
És mennyiért veted a mellényt ? Mert lehet hogy többe kerül postázva mint a közeli városban ujonan megveni .
2016. ápr. 12. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt előre kell tisztázni. Értem én, hogy non-stop, de szerintem senki sem szereti, ha vesznek tőle valamit a meghirdetett feltételekkel (a vaterán előre közli az átvételi lehetőségeket és annak díját, azt jelölöd be ugye, amit elfogadsz és a végösszeget is így fogadod el) aztán meg elkezd variálni, hogy figyeljél már ide, nekem drága az inkább mégis nem lehet megoldani okosban?

A kedvencem mikor azt várják el, hogy még én bässzam az időmet arra, hogy más módszereket keressek, mert szaroljak azzal, hogy ilyen-olyan futárral adjam fel, azért, mert vagy nem tudnak olvasni, vagy úgy voltak vele, hogy szarnak rá mibe egyeznek bele, majd utólag "megdumálják".

2016. ápr. 12. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Hejj, utolsó, remélem nem botlunk egymásba a vaterán vagy máshol. Egy élmény lehet veled üzletelni....
2016. ápr. 14. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is remélem. Szerintem nem azzal van a baj, aki megadja korrekten a konkrét árakat, hanem azzal, aki ezt elfogadja, majd utólag közli, hogy figyelj olcsóbban akarom meg azt is akarom, hogy te foglalkozz vele, hogy nekem olcsóbb legyen, annak ellenére, hogy beleegyeztem a feltüntetett árba.
2016. ápr. 15. 10:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Főleg azért, mert amíg megy a huza-vona, hogy nem is annyiért gondolta, meg nézzünk már valami másik megoldást, addig már lehet valaki rég megvette volna egy szó nélkül és már otthon örülhetne neki, helyette viszont az lóg a levegőben, hogy lehet még a végén nem is kell neki és az egész drága a posta szöveg csak valami kamu (könyörgök kiírta, mikor vetted és beleegyeztél), amit előadhat, hogy ne az ő hibája legyen, hogy össze-vissza kattint, de mikor fizetni kéne akkor rájön, hogy nincs is már ennyi költőpénz a hónapban. Mert ugye ilyen is sok van.
2016. ápr. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!