Szerintetek is nevetséges, hogy a 4 évesem csak sisakban biciklizhet? Túlaggódom?
Figyelt kérdés
Eddig meg voltam róla győződve, hogy igazam van, de nagyon elbizonytalanodtam.... Nagyon sokan mondták, hogy felesleges és nevetséges vagyok, a gyereket cikizni fogják miattam. Tényleg nem 1-2 ember, hanem lényegében mindenki, akivel beszéltem.
Nekem ez eddig egy kategóriába tartozott a gyereküléssel, biztonsági övvel.
Én biciklivel járok dolgozni, mindig van rajtam sisak.
2016. márc. 25. 16:22
11/13 anonim válasza:
Persze, mert sokkal szebb a szétloccsant agyvelő az aszfalton.. Legközelebb ezt nyugodtan mondd meg annak, aki szóvá teszi.
12/13 anonim válasza:
Választani kell melyik neked a fontosabb: a cikiző kispistáné vagy a gyermeked épsége.
13/13 anonim válasza:
Sokan monják? Na ez gáz!
Szerintem egyáltalán nem ciki, sőt!
Nem tudom mit szólnának ezek az emberek, ha a gyerek elesne és a padkára koppana a feje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!