Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom nem hisz a húsvéti...

Kislányom nem hisz a húsvéti nyusziban. Lehet baj ebből? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
3 éves lányom ma azzal állt elém, hogy: "nincs is húsvéti nyuszi, tudom, hogy az ajándékot is te adod". Kicsit meglepődtem, meg is kérdeztem, miért gondolja így. Azt mondta, mert rájött, hogy a nyuszi nem tojik tojást. :) Igazából ez nem gond, de holnap megyünk mamáékhoz, ott lesz a két kis unokatesó, és nem szeretném, ha ezt mondaná nekik. Meg is kértem, hogy ne emlegesse hogy szerinte nincs nyuszi, mire azt mondta, nem fogja, mert ez jó kis játék. Azért nem vagyok teljesen nyugodt. Végül is nagyon kicsi még. Ti mit csinálnátok a helyemben, tapasztalt anyukák? :) Köszi előre is a válaszokat!

2016. márc. 25. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
De édes lehet! :) Mielőtt mentek,mondd azt neki,hogy "felnőtteset" fogtok játszani,vagyis ő is egy kisfelnőtt tehát már tudja,hogy nincs nyuszi,de az unokatesói még kicsik ezért nekik nem szabad elmondani mert nagyon szomorúak lesznek. Ígértesd meg vele,hogy titokban tartja cserébe te nagyon büszke leszel rá. (vagy kap valamit,bár úgy is ott lesz neki a sok húsvéti nyuszi)
2016. márc. 25. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond. Húsvét hétfőn születtem, szóval sokáig ez volt a kedvenc ünnepem.

Én sosem hittem a "Húsvéti Nyusziban", szerintem ez nem olyan mint a Télapó. Nekünk mindig anya eldugta a szobánkban a csokikat és meg kellett keresnünk, miközben ő navigált, ha elakadtunk. :)

Mindig megünnepeltük, festettünk tojást, vártuk a locsolókat, de sose mondta senki hogy egy hatalmas Húsvéti Nyuszi hozza az ajándékot, igazából ezt eddig sose hallottam. Ezért is gondolom, hogy nem lesz probléma, mert nekem se tűnt fel, hogy esetleg más gyerekeknek ez lett volna mondva.

2016. márc. 25. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Nekünk se hisz a fiunk a húsvéti nyusziban, mikulásban stb. Tudja, hogy mi adjuk a csokit/ajándékot, így is neveltük, nem magától jött rá. Nincs semmi hátránya belőle.
2016. márc. 25. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek zöld kezecskét adtam! :) Kedves első, nagyon aranyos az ötleted! Végül is nem volt semmi, lányom is örült a "nyuszinak" a többiekkel együtt, úgyhogy nem árulta el a titkot. :)
2016. márc. 28. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!