Van erre a helyzetre megoldás? Hogy oldanád meg?
Hányra értek haza az oviból? Otthon mit szoktatok csinálni? Mikor fekszenek le?
Apjuk mennyire tudja kivenni a részét a teendőkből?
Én így csinálom:
Reggel 7.20-kor indulunk, kiteszem a nagyot a sulinál, a kicsit beviszem az oviba, 8-ra beérek. 4-kor felveszem a nagyot a sulinál, utána a kicsit az oviban, 16.30-ra megyünk edzésre heti 4-5x, este fél 7-re érünk haza.
Vacsi, fürdés, beszélgetés, alvás.
Én még összepakolok, kétnaponta elindítom a mosogatógépet, felsöprök, bepakolom a mosógépet, előkészítem a cuccokat holnapra, végiggondolom a teendőket, fürdök és 10-kor már alszom.
Nem főzök, nem vasalok, nem csinálok semmilyen nélkülözhető, időrabló dolgot.
Ha már végleg jó idő lesz, akkor futni/kutyát sétáltatni fogok a gyerekek edzése alatt, bár akkor meg haza kell mennem előtte a kutyáért...
A párom időnként tud segíteni, néha elviszi reggel a srácokat vagy értük megy du, esetleg ő viszi edzésre őket, ha nekem dolgom van du.
7. válaszló vagyok, a 10. válaszolónak.
Nem ragaszkodom egy márkához, illetve sokszor szoktam váltogatni, de ami viszonylag állandó:
ACTAVIS VITALSTOFF KOMPLEX granulátum
(a képeknél az egyiken ott a hátoldal, hogy miből mennyi van benne- láthatod, hogy a már meghaladott RDA %-ok a legtöbb összeevőnél 100% felettiek).
Sajnos viszont Mo-on nem kapható, ha van ismerős, aki jár Ausztriában vagy Németországban, akkor így tudsz beszerezni. Nekem belgyógyász szakorvos ajánlotta, felszívódási zavarral járó betegségben szenvedőknek is nagyon jó, illetve mivel nem kapszula, nem pezsgőtabletta, így a különböző gyomorbetegségben szenvedőknek is.
Ezen túl ami itthon is kapható:
- Magnesium citrate (többféle márka is van, én épp ezt szoktam szedni- semmivel nem tud kevesebbet, mint az agyonhypolt márkák, ugyancsak orvosi ajánlásra):
- omega 3-t a kisfiamnak is adok, most pl. ez van otthon, teljesen megfelel: [link]
Téli, megfázásos időszakban természetesen C-vitamin (por formátuban, aszkorbinsav néven lehet a legkedvezőbben vásárolni, így lehet kihűlt (!) teába, innivalóba is tenni, gyerekeknek is észrevétlenül, illetve D vitamin.
Én tökéletesen elégedett vagyok a gyógyszertárakban kapható termékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!