Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Költözés: van valami megoldás...

Költözés: van valami megoldás erre a helyzetre?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves ivartalanított kandúr cicánk, mindvégig velünk élt a szüleim házában. Kint nagy udvar van, a testvérem kutyája, akivel eljátszik, egy halastó, ami mellett imád ücsörögni, nyáron napozni. Mi viszont a párommal el kellett, hogy költözzünk messzire, tervezünk hazaköltözni (ha nem is szüleimhez, de úgy, hogy a cica ismét velünk lehessen), de ide most nem tudtam magammal hozni, egyrészt mert a lakás tulaja nem engedi, másrészt meg mert nem akarok egy ilyen nagy szabadságvággyal rendelkező cicát egy 40m2-es lakásba bezárni. Úgy gondoltam, jobb lesz neki, ha a szüleimnél marad, rendszeresen kap ételt (talán játszani nem játszanak vele annyit), kb. minden maradt a régiben, csak mi nem vagyunk ott neki. Ezt viszont nagyon megszenvedi, az utóbbi hónapokban rendszeresen becsinál a házba, legutóbb az ágyunkra mászott fel (korábban sosem engedtük fel, tudta jól) és odacsinált. Volt, hogy hazaértünk (kb kéthetente hazajárunk), és ott a szemem láttára leguggolt a szobában a padlóra és odakakilt. Nem tudom, miért pont ezt csinálja, értem, hogy hiányzunk neki, mikor hazaérünk, mindig nagyon nyávog nekem és nagyon boldog, de nem értem, miért pont bekakil-bepisil, így fejezi ki a hiányunkat. Volt, hogy két hetet otthon töltöttem vele, akkor nem csinált ilyesmit. Lehet ez ellen valamit tenni, lehet ezt kezelni? Vagy ez így is marad, míg fel nem dolgozza vagy vissza nem költözünk?
2016. márc. 3. 09:02
 1/1 anonim válasza:

Az utolsó kérdésedben meg is válaszoltad! Nem próbáltátok akkor NEM beengedni a házba amikor ott vagytok?

Hogy dolgozná fel? Ha teljesen eltűntök, szerintem ...

Esetleg a szüleid jönnének látogatóba, és ti nem mennétek? Tökéletesen érted az üzenetét, most te üzenj neki :(

2016. márc. 7. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!