Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti eltettetek gyermeketek...

Ti eltettetek gyermeketek kiesett tejfogait? Mibe tettetek? Le kell mosni vagy kell csinalni vele vmit mielott elteszem?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 21:16
 1/8 anonim válasza:
Nekem édesanyám mindig eltette mert megkértem. Ha jól emlékszem megmosta és egy zárható kis dobozba tette. Mára már kidobtam mert teljesen feleslegesnek tartottam.
2016. márc. 24. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod:)
2016. márc. 24. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Az én fiam meg sem akarja nézni a kiesett fogakat. :D Úgyhogy nem teszem el, de amúgy is feleslegesnek tartom eltenni. Valahogy ódzkodok attól, hogy ilyeneket tároljak bárhol is, a köldökcsonkok is a kukában végezték nálunk...

Ha eltenném, akkor biztosan lemosnám, és lenne erre egy műanyag dobozka.

2016. márc. 24. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a fogtündér viszi el a fogakat éjjel, és tesz a helyére valami apróságot.

Vagyis én kiveszem a párna alól, amikor elaludt a fiam, berakom egy kis dobozkába (játékboltban, Fakopáncsban fillérekért kapható). Ha már megérett rá, megmutatom neki őket. Nekem is megvan a sajátjaim jó része, én örülök minden ilyen emléknek.

[link]

2016. márc. 24. 22:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:) ment a zold kez. En minden fele emleket elrakok toluk 3 gyerekem van megvannak a koldokcsonkok is, az elso levagott kis hajuk... :) es most a fogacskakat is szeretnem elrakni;)
2016. márc. 25. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem későn jöttek ki a fogaim, ezáltal későn is estek ki. Az elsőt apukám hordta nyakláncon, a második (egyszerre estek ki) nagymamám "zárható medáljába" került. A többit már magamnak tettem el, megvan mind. Nemtudom, miért, sokszor el is felejtem, hogy ott vannak a polcon, de nincs szívem kidobni.
2016. márc. 25. 06:24
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os! Ez nagyon aranyos dolog szerintem,h apukád a nyakláncán hordta.

Én is elfogom tenni a fogait ha odaérünk,lemosnám és úgy tárolnám.

2016. márc. 25. 07:31
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os tenyleg nagyon aranyos volt ez apukadtol:) a tobbieknek koszi a valaszt megy zold kezecske;)
2016. márc. 25. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!