2 éves gyermeketek, hány kg, cm?
Figyelt kérdés
Kislányom 27 hónapos 11kg és 90cm. Tényleg nem nagy evő, de megőrülök az olyan megjegyzésektől, hogy " jajj milyen kis vékony, nem eszik? " Nem tudok vele mit csinálni ha nem éhes nem fog enni ha a fejem tetejére állok sem. Soha nem volt nagy evő, de ha erőltetem annál rosszabb.2016. márc. 6. 14:56
1/8 anonim válasza:
Mivel nem is túl magas nem olyan kevés a súlya. Persze vékony de normális. Fiam 1,5 évesen volt ilyen magas és 11,5kg volt és husis volt.
2/8 anonim válasza:
Lányom 86 centi, 11 kiló volt pont 2 évesen.
3/8 anonim válasza:
Hogyhogy nem túl magas? Egy átlagos 2 éves lány 85 cm, egy átlagos 2,5 éves 90 cm, tehát a kérdező 27 hónapos lánya magasabb, mint az átlag.
A mi lányunk 2 évesen 85 cm volt és 10,5 kg. Nem volt vékony, teljesen normál testalkata volt (most is az).
Kérdező, szerintem a lányod magassága és súlya is normális.
4/8 anonim válasza:
Fiam 26 hónapos, 14 kg és 93 cm, husis. Lányom kis vékonyka volt, 12 kg és 90 cm.
6/8 anonim válasza:
95 cm és 14.8 kg, kislány. 26 hónapos.
De ő húsis, és magas is nagyon, a játszótéren es a bolcsiben is o a legmagassabb. Szerintem a te lanyod átlag.
Ne foglalkozz ezekkel a beszolasokkal.
Minden gyerek más, es más a genetikájuk. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Én sem látom vékonynak, igaz nem pufi, de nem lehet mindenki az.
2016. márc. 6. 21:16
8/8 anonim válasza:
Fiunk másfél éves múlt (21 hónapos).
92 cm és 11 kg.Teljesen arányos,jó bőrben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!