Az idén nyáron elmennétek repülövel nyaralni zakyntosra 4 és 6 éves gyerekkel?
Görögbe most nem mennék.
És nem szívesen ülnék repülőre sem.
Inkább mennék Horvátba autóval egy kisvárosba a tengerhez.
Igen elmennék. Megyünk is repülővel nyaralni, még nem tudom hova, pár nap és eldöntjük, egyelőre Portugália a legesélyesebb.
Ha a migránsok miatt aggódsz nekik Zakynthos nem úti cél, ilyen szempontból nincs jó helyen.
Amire figyelj egy zakynthosi nyaralásnál, hogy ott a víz inkább a nyár második felében kellemes. Július elején még hidegebb lehet.
kocsival nem akarunk menni!
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom mitévö legyek, most igy hirtelen fél az ember!Viszont amit egyik válaszolo irt, legyen igaza. nem abban, hogy robbantsanak máshol, csak itt ne!A pénz meglenne rá, és mi is vágyunk! Csak most igy hirtelen az ember meghátrál a hirek hallatán!
Én simán mennék. Biztos, hogy nem veszélyesebb, mint a Balaton.
Viszont én voltam már ott, és nekem nem jött be. Szerintem ez inkább fiataloknak való, bulisabb hely. Gyerekkel nem ideális.
Szia!
Én óriási Görögország-rajongó vagyok, de mi autóval járunk. Emiatt idén - bármennyire is fáj a szivem érte-, nem merünk nekivágni, mert ki tudja mi lesz a határokon, mi is gyerekkel mennénk. Igy idén Horvátország lesz az úticélunk.
De repülővel azért más a helyzet, a görög szigetek nem hiszem, hogy terrorista célpontok lennének. Tavaly mi a legnagyobb válság-sztrájkok közepette voltunk kint, és semmit nem lehetett érezni, nekik fontosan a turisták.
Szóval szerintem repülővel nyugodtan vágjatok bele.
Ahogy az előzőekben már irták, Zakyntos gyönyörű de elég felkapott az angol fiatalok körében, akik mindig részegek... :)
Miért pont Zakyntosra esett egyébként a választásotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!