21 hónapossal elmennétek a Normafára szánkózni, BKV-val? Szerintem kb.4 körül tudnánk egyáltalán elindulni (talán fél 4). Bővebben lent.
Én is csak a sötétedés miatt nem mennék, a többi problémát ha lenne amúgy kedved simán megoldanád:)
Menjetek a Normafára szombaton, ma meg huzogassátok kicsit az utcán. Illetve sok helyen vannak dombok a városban ahol lehet szánkózni, gondold bégig, hátha a közeletekben is van.
Merre laktok?
Én is csepeli vagyok, biztos nem indulnék el fél 4-kor a normafára.
Van itt egy csomó szánkózási lehetőség, biztos nem mennék át ezért másik kerületbe, főleg ilyen messze.
Normafára napközben mennék (és akkor váltóruha hátizsákban).
Én pl ma szánkóval megyek a gyerekért az oviba és hazafele megállunk csúszkálni a házunk mögött kis dombon.
És még sötétedés előtt hazaérünk. És ha átázik a ruhája, az sem baj, mert hazajövünk egyből.
Szia! Mi közel lakunk a Normafához, de a kisiskolás gyerekeinkkel is csak ritkán megyünk oda, pedig kocsival járunk. Nincs kiépített szánkópálya, ezért kár odautazni és sötétben bénázni szerintem egy ekkora lurkóval. Van két étterem és egy rétesező egyébként (utóbbiba nem lehet beülni), szóval ha fázik, étterembe kell beülnötök.
Hétvégén inkább jó, de akkor meg olyan tömeg van, hogy az embernek attól megy el a kedve…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!