Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok együtt fürdeni a...

Szoktatok együtt fürdeni a gyereketekkel?

Figyelt kérdés
Kisfiú vagy kislány?hány éves?Apuka vagy anyuka?
2016. márc. 21. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Én a forró vizet szeretem, ők nem. És egyszerűbb, ha először ők megfürdenek, én meg késő este fürdöm, zuhanyzom.
2016. márc. 22. 07:54
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Nekem valahogy ez nem szimpatikus. Majd nyáron a strandon fürdünk együtt. A szoptatással is így vagyok: tőlem mindenki ott szoptat, ahol akar, de én nyilvánosan nem szoptatok.
2016. márc. 22. 08:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Kb 1 éves koráig vele fürödtünk mert ez volt az egyetlen mód ahogy nem üvöltött a fürdéstől. Azóta már egyedül pancsol a nagy kádban. Úgy értem ott vagyok a kád mellett, de már nem kell vele bemenni :-) Kisfiú.
2016. márc. 22. 08:46
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Minden nap együtt zuhanyozom a 2 éves fiammal (apa). Fürdőkádban nem fürödtünk együtt, mert nem praktikus, nem kényelmes. A zuhanyozás amúgy is gyorsabb, bár a zuhany alól se egyszerű kiszedni.
2016. márc. 22. 09:08
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem férnénk el, nem sarokkád, hanem keskeny, pici. Plusz könnyen megbillen a hüvelyflórám, nem kockáztatnám a kislányom egészségét. Az apjával pedig még kevésbé férnének el.

1 év alatti.

2016. márc. 22. 09:51
 16/22 anonim ***** válasza:
3 éves kisfiammal már 1.5 éves kora óta szoktam együtt zuhanyozni, az utóbbi fél évben ritkábban, havonta 2-3szor. A férjem soha nem fürdött vele, nem akar.
2016. márc. 22. 13:34
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
De érdekes, hogy akik soha nem fürödnek együtt a gyerekükkel, azok le vannak pontozva...
2016. márc. 22. 20:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Azok is, akik igen. Most akkor mi van? Nem tök mindegy? Van aki azt élvezi, hogy lepontozgat masokat.
2016. márc. 22. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy fiunk és egy lányunk van, már nagyobbak, de soha, még kiskorukban sem fürödtünk együtt velük.
2016. márc. 23. 12:27
 20/22 anonim ***** válasza:
5.5 éves és 15 hónapos kislányok anyukája vagyok. Gyerekkoromban szerettem fürdeni, hárman voltunk, együtt fürödtünk. Kamaszkoromtól útáltam a kádban ülni. Így volt ez egészen a 2. terhességemig. Valahogy imádtam terhesen benne ülni a kádban. Ez nem múlt el terhesség után se. Sokszor fürödtünk együtt hárman lányok, de egy pár hónapja én szóltam rá magamra, hogy már nem kéne. Olyan 5 éves koráig fordult elő, hogy hébe-hóba apukával fürdött a lány, de én mondtam a férjemnek, hogy most már nem kéne és ő is úgy érezte. Hébe-hóba még együtt fürdök a lányokkal. Előtte én is gusztustalannak tartottam. Most már csak azt mondom, hogy talán már a nagylányommal nem lenne való együtt fürödnöm.
2016. márc. 23. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!