Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányok lakkozhatnak vagy sem?

Kislányok lakkozhatnak vagy sem?

Figyelt kérdés
Baj ha egy pár éves kislánynak néha lakk van a körmén?
2016. márc. 19. 13:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Az ég világon semmi baj nincs vele. A picik annyira élvezik az ilysmit.
2016. márc. 19. 14:04
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni kislányoknak meleg vízzel, szappannal való körömlakkot: [link]
2016. márc. 19. 14:08
 13/33 anonim válasza:
79%

Úristen, azért pár novícia itt ragadt a középkorból... :D

Szerintem egyáltalán nem gond, ez nekik csak egy jó móka. Nekem is festettük néha kiskoromban a körmömet, imádtam és teljesen normális felnőtt nő lett belőlem, nem akartam 8 évesen műkörmöt és hajfestést sem.

2016. márc. 19. 14:16
 14/33 anonim ***** válasza:
52%
Semmi baja nem lesz tőle, nem ettől lesz szilikonmellű ribi.
2016. márc. 19. 14:16
 15/33 anonim ***** válasza:
21%
Nekem egyből az jönne le hogy tuti valami plázapi*csa az anyja, ha már ilyen hamar ilyenekre szoktatja. Iskolákba haza zavarják ezért a gyereket hogy mossa le.
2016. márc. 19. 14:24
 16/33 anonim ***** válasza:
68%

Milyen begyepesedett szülők vannak itt úristen :D

Szegény gyereknek még 30 évesen is megtiltják majd,hogy bulizni menjen...

2016. márc. 19. 14:33
 17/33 anonim ***** válasza:
31%
Attól függ, mennyi az a pár éves.Egy két éves tuti nem talál ki magától ilyet! Egy ovisnak egy kis virágos körömmatrica NÉHA belefér A lényeg, hogy ne anyuka élje ki a mániáit a gyereken!
2016. márc. 19. 14:42
 18/33 anonim ***** válasza:
23%
Húszon éves kicsapongó fiatal vagyok, nem egy begyepesedett szülő, ettől függetlenül egyáltalán nem gondolom normális dolognak egy kislány körmének a festegetését. Pláne hogy legtöbbször az egész a gyökér szülő dilije.
2016. márc. 19. 14:57
 19/33 anonim válasza:
42%

Az a baj, hogy rengeteget változott a világ pár év alatt. 29/N vagyok, és ovis koromban nekem is párszor kilakkozta anyu a kisujjamon a körmöt. Arra emlékszem is, hogy kiloptam a szekrényből a lakkját és a nagy siettség miatt az ágyat is összekentem, állítólag még a számat is befestettem... :) Ugyanez, amikor a kislány bohóccá sminkeli magát anyu cuccaival. Ez volt a mi időnkben. A mai ovisokkal nem tudom, mi a helyzet (nekem nincs még gyerekem), az egyik közeli ismerősömnek 10 éves lánya van, és hát azok alapján, amit róla és az osztálytársairól hallok, abszolút nem úgy viselkednek, mint mi ebben a korban. Vagy nézzetek meg egy jól fejlett nyolcadikost, külsőre mintha felnőtt lenne, viselkedésre csak próbál annak tűnni és több ... mint kilincset.

PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK, CSAK AZ VEGYE MAGÁRA, AKIRE IGAZ!

2016. márc. 19. 15:07
 20/33 anonim ***** válasza:
15%

"Milyen begyepesedett szülők vannak itt úristen :D "

Persze, fessünk neki hajat is, sminkeljük ki.

És még nem vagyok szülő, de nem engedem majd meg a kisgyereknek. Csak az általam belinkelt lemosható "körömlakkal".

2016. márc. 19. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!