Kislányok lakkozhatnak vagy sem?
Úristen, azért pár novícia itt ragadt a középkorból... :D
Szerintem egyáltalán nem gond, ez nekik csak egy jó móka. Nekem is festettük néha kiskoromban a körmömet, imádtam és teljesen normális felnőtt nő lett belőlem, nem akartam 8 évesen műkörmöt és hajfestést sem.
Milyen begyepesedett szülők vannak itt úristen :D
Szegény gyereknek még 30 évesen is megtiltják majd,hogy bulizni menjen...
Az a baj, hogy rengeteget változott a világ pár év alatt. 29/N vagyok, és ovis koromban nekem is párszor kilakkozta anyu a kisujjamon a körmöt. Arra emlékszem is, hogy kiloptam a szekrényből a lakkját és a nagy siettség miatt az ágyat is összekentem, állítólag még a számat is befestettem... :) Ugyanez, amikor a kislány bohóccá sminkeli magát anyu cuccaival. Ez volt a mi időnkben. A mai ovisokkal nem tudom, mi a helyzet (nekem nincs még gyerekem), az egyik közeli ismerősömnek 10 éves lánya van, és hát azok alapján, amit róla és az osztálytársairól hallok, abszolút nem úgy viselkednek, mint mi ebben a korban. Vagy nézzetek meg egy jól fejlett nyolcadikost, külsőre mintha felnőtt lenne, viselkedésre csak próbál annak tűnni és több ... mint kilincset.
PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK, CSAK AZ VEGYE MAGÁRA, AKIRE IGAZ!
"Milyen begyepesedett szülők vannak itt úristen :D "
Persze, fessünk neki hajat is, sminkeljük ki.
És még nem vagyok szülő, de nem engedem majd meg a kisgyereknek. Csak az általam belinkelt lemosható "körömlakkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!