Kisfiam bárányhímlős, nagyon viszket neki! Hogyan segíthetnék rajta?
Figyelt kérdés
Mentholos hintőport használunk és fenistil cseppet! Még valami ötlet???Előre is köszönöm!!2010. ápr. 3. 12:11
1/4 anonim válasza:
Lehet kapni bárányhimlő tüneteit enyhítő habot, a neve POXCLIN. Esetleg ügyeletes gyógyszertárból vehettek még. Jobbulást a kicsinek!
ҝ
2/4 anonim válasza:
a first(hűsíti és hamarabb és szebb a gyógyulás )és a fenistil cseppek viszketésre nagyon jók erre!!!!!
3/4 anonim válasza:
Nekünk az orvos nem engedte, hogy bármivel is bekenjük. Fenistil cseppet adtam a gyerekeknek és kb. fél óránként lezuhanyoztattam őket, utána pedig csak leitattam a vizet a testükről. Dörzsölni nem szabad törölközővel. Nekünk a zuhany vált be leginkább viszketésre, pedig nyáron volt és még jobban viszkettek, mert nagyon meleg volt, izzadtak stb. Általában langyos vizet engedtem, meleg nem jó ilyenkor.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Két szörnyű éjszakán vagyunk túl, éjjel nehezebben viseli szegénykém, nem tud aludni.
First van itthon, kipróbáljuk! Zuhany bevált nálunk is, éjjel is fürdettük szegényt! Mára már sebek lettek, talán jobb éjszakánk lesz!
Kellemes ünnepeket nektek!
2010. ápr. 4. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!