Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vállalnál harmadik babát, ha...

Vállalnál harmadik babát, ha nincs segítséged?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy aki 3 gyereket nevel, mennyi segítségre számíthat a nagyszülőktől?

Sajnos nekünk nem igazán van segítségünk, mindenben csak magunkra számíthatunk, a férjem korán reggel elmegy dolgozni és 5-re ér haza délután.

Merjek így vállalni 3. babát? Imádom a gyerekeket, sok türelmem van hozzájuk, tehát nem a feladatoktól félek, hanem attól, hogyha én is újra dolgozni fogok, bírni fogjuk-e a három gyereket háromfelé hozni-vinni?

2016. márc. 16. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs segitségem férjemen kivül és 3 gyerekünk van ,és dolgozni is járok ,reggel elviszük a tesokal kislányunkat oviba ,utána tesokal elmegyünk suliba én munkába ,egy darabig egy írányba megyünk a nagyokal ,igy ők félig egyedül járnak suliba mert már felsősök ,délután munka után megyek a fiukért együt megyünk haza ,utána megyek az oviba kislányért .
2016. márc. 16. 17:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ és a jó tanácsokat, biztatást, jó volt olvasni :)
2016. márc. 16. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Két fiunk van, 6 es 4 évesek. Harmat szerettunk volna, de mivel a Férjem hajnal6- tol d.u 18:30- 19:30 - ig tavol van én nem vállalom egyenlore. Minden hetkoznapot egyedul kell megoldanom 8 órában dolgozom is. Segitseg annyi van h betegség esetén felváltva szabizunk vagy ha a mama pihenős o is segit, ill van gyermekfelugyelonk. Ha a Férjem Közelebb vállal munkát es két éven belül ujra elkezdek vagyni egy babara akkor lesz. Szivem melyen sokszor eszembe jut hogy olyan aranyosak es kivel fogok babazni es milyen jo lenne, de az eszem azt mondja h igy is alig birok mindent megcsinálni, sajat program nuku, teljesen lestrapált vagyok, a türelmem egyre inkabb fogy igy nincs értelme. De ha veletlenul becsuszna egy biztos megtartanam... 😊
2016. márc. 16. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Én már másodikat sem vállalok, mert a férjemen kívül semmi segítségem nincs, de ő is 6ig dolgozik minden nap.
2016. márc. 18. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én vállalni fogok, mert szeretnénk még gyerkőcöt. Nekem sincs segítségem, de ez az elejétől így van, ezért ehhez szoktam hozzá.
2016. márc. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!