Melyik lázmérő a legjobb és miért vannak ekkora eltérések?
Márkától is függ.
Például a mi Omron digitálisunk hiába csipog 10 mp múlva, az csak a fenékben történő mérésnél irányadó, szerepel is a tájékoztatójában, hogy hónaljban, szájban mérve el kell tekinteni a jelzéstől és jelzés után még 3 percig mérni. Ha így teszünk, pontos.
Egyébként csalóka.
4 évest ne zaklass análisan, rendesen hónaljban mérd ahogy magadnak is, és nem kell levonni, teljesen pontos értéket mutat.
testhőmérő mint tudjuk humbuk, hisz a testünk hőmérsékletét nagyban befolyásolja az öltözékünk, szoba hőmérséklete, nem találsz két pontot ahol ugyanannyi lenne...
fülhőmérőt meg csak idősebb korban lehet jól használni, de az se lesz soha pontos. rendes lázmérőt használj hónaljban
Hát, kövezzetek meg, de én a büdös életben nem mértem a gyerekemnek végbélben....
Nekünk Momert digitális hőmérőnk volt, kb 4000 -ért vettem akciósan a média markt-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!