Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik lázmérő a legjobb?

Melyik lázmérő a legjobb?

Figyelt kérdés

Én azt hallottam a füles a legpontosabb.

Persze ez a legdrágább is...

2008. márc. 26. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekorvos kijelentette, hogy neki mindegy, itthon mivel mérem általában a babám lázát, de ha neki fülhőmérős, vagy homlokhőmérős, vagy hasonló "új vívmány" eredményét mondom, mikor megyünk hozzá, akkor már fordulhatunk is vissza lázat mérni. Ugyanis nem fogadja el, mert nem tartja pontosnak. Mellesleg nagyon jó orvosnak, jó szakembernek tartom és mindenki más is. Tehát hiszek neki. Használok fülhőmérőt, de csak arra, hogy éjjel ne ébresszem fel a lázméréssel, ha nem muszáj. Tájékozódásnak jó, de ha pontosat akarok tudni, digitális, de hagyományos módon mérő lázmérővel mérem a lázát.
2008. márc. 26. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, hogy kísérleteztem itthon a fülhőmérővel saját magamon. Egymás utáni 5 mérés 5 különböző értéket eredményezett. Nem volt nagy különbség, csak egy-két tized, de szerintem ez is azt bizonyítja, hogy nem pontos.
2008. márc. 26. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A digitális lázmérők mind jók, mert gyorsak. A higanyosak pontosabbak, de lassúak és törékenyek.
2008. márc. 26. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnőm csak a higanyosat ajánlotta...pedig a digit én is jobban sztem a gyorsasága miatt..
2008. márc. 26. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!