Hogy segítsünk a törpének? Törés gondok.
Vállmagasságban.
Bocsánat, hulla fáradt vagyok, nem sokat aludtunk az éjjel.
jajj Lanfear,szia! de rég láttalak erre, sokat "beszélgettünk" itt réges-régen, egyidősek a nagy gyerkőceink :) mióta dolgozol nagyon eltűntél, jöhetnél gyakrabban!
ülve ki tudod párnázni. mármint párnakupacra tegye, míg elmész pisilni :)
megkérdezhetem hogyan sikerült eltörnie? szegénykém, jobbulást!
:-) kiment az udvarra levegőzni. Sajnos egy hete kijött a bárányhimlő, és unatkozik. Csütörtökön hazajöttem a melóból, játszottunk picit, de mentem a lányért. Töki meg elkezdett rollerezni, és rosszul esett rossz helyen. Apjuk hívott, hogy talán lehet. Pedig épp letettem a nagyesküt, hogy a himlő után kettesben játszóház és mozinap lesz.
Nagyon nyűgös, én meg kvázi tehetetlen. Mert egész nap párnákkal bástyázom, pakolom a kezét, de sehogy se jó neki, és épp mindene gipszben úgy mozog.
Hosszú lesz ez az x hét. És ha jól éreztem most is dagadt, szóval irány a baleseti, igazítani. Meg végre rávenni, hogy fürdés is legyen(van gipszvédő), de az fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!