5 hetes tápszeres babám két napja nem kakilt. Hogy segítsünk neki? Egyáltalán mikor kell "beavatkozni"? Soká lesz még gyerekorvos. Ügyleten ezzel elhajtanak, ugye?
Csütörtök délben volt egy hatalmas rotty - soha nem volt még ekkora, a háta közepéig kakás lett - azóta meg semmi. :(( Tegnap egész nap nyűgös volt, először az időre fogtam, de aztán gyanús lett, hogy nem kakil. Az éjszakát szépen végigaludta kétszer 5 órában, eszik is, pukizik is.
Nem szívesen használnék kúpot, szélcsövet - nem szeretném ha hozzászokna.
Nem váltottatok tápszert mostanában? Milyen gyakran szokott kakálni?
Én várnék estig ha őt nem zavarja a szélcsőre meg azt mondják hozzá lehet szokni de én nem tapasztaltam pedig szörnyen hasfájós volt a fiam volt mikor napi szinten használtunk szélcsövet és nem szokott hozzá.
Nincs még dél, tehát még 2 nap se telt el.
3-4 nap is eltelhet, ha nem szenved (nem kőkemény a pocak, nem gázos, nem pukizik nehezen és nagyon büdit).
Ne piszkáld még, többet árt.
Ha holnap délutánra sincs, akkor lehet szélcső, hőmérő, gyenge kamillateaból pár korty (nem kell bele cukor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!