Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire normális, hogy egy 4...

Mennyire normális, hogy egy 4 éves kisfiú horrorfilmeket néz?

Figyelt kérdés
Semmi "beteges", "gyilkos hajlamra való" tünet nem figyelhető meg rajta, teljesen normális kisgyerek módjára viselkedik, vagyis mégse, mert átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, már tud írni, olvasni, az értelmi szintje kb egy 9 évesén van - ráadásul meglehetősen bő szókinccsel rendelkezik, bővített mondatokban beszél.
2016. márc. 8. 21:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Az én lányom 9 éves, intellektusban 4-5 évvel előzi meg a korát (hivatalos szakvélemények vannak erről, felnőtt IQ-teszteken is átlagon felüli eredményt ért el).

De nem néz horrorfilmeket, esze ágában sincs. Inkább tudományos könyveket olvas, ismeretterjesztő csatornákat néz.

Amúgy azt sem tartom egészségesnek, hogy egy négy évest kamaszokra bíznak estére, hiszen amint a mellékelt ábra is mutatja, nem éppen felelősségteljes, gondos gyermekfelügyelők...

2016. márc. 9. 08:17
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Asperger-szindrómások a túlfejlettek nem? Nem bántás! De volt itt egy anyuka,a kislánya IQ-szinten a felnőtteket is "lenyomta",írni,olvasni tudott 3-4 évesen. Nem az előtte lévőnek szólt,hanem a többi válaszolónak.
2016. márc. 9. 08:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
# 22: igen, jól tudod, ezek tipikusan Aspergeres tünetek (átlagon felüli intellektus, de hétköznapi, alapvető dolgokban elmaradások vannak). A lányom is Aspergeres. (21. voltam.)
2016. márc. 9. 08:38
 24/30 anonim ***** válasza:
93%
Viszont még annyit hozzátennék, hogy egy Aspergeresnek különösen káros a horrorfilm, ugyanis nem igazán tudnak elvonatkoztatni, mindent szó szerint értenek.
2016. márc. 9. 08:39
 25/30 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképp káros egy gyereknek a horrorfilm. Sőt én azt mondom hogy még a felnőtteknek sem tesz jót. Én nem szeretem öket, tiszta depis tudok lenni egy ilyen film láttán de évek óta (cirka 10 éve) nem is néztem ilyen filmet. Öcsémnek(19eves) volt egy időszaka mikor rá volt kattanva a horror filmekre, és bizony nagyon befordult a napi szinten nézett filmektől. Inkább olvasna valamilyen igényes olvasmányt kint a filmet bambulja...
2016. márc. 9. 09:22
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom már melyik válaszolónak, de:

A keresett kifejezés (hipander betegség) egyetlen dokumentumban sem található meg.

Javaslatok:

Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.

Próbálkozzon más kulcsszavakkal.

Próbálkozzon általánosabb kulcsszavakkal.

Próbálkozzon kevesebb kulcsszó használatával.

Keresési eredmények

2016. márc. 9. 11:10
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
:D hipander betegség tényleg nem találja a google. Biztos tegnap találta fel az egyik válaszoló!
2016. márc. 9. 12:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha Te tudod, nyilván a szülők is... Jól nyakon kéne őket verni, hogy hagyják! Szerintem a testvéreinek sem való, nemhogy egy 4 évesnek. Én felnőttként sokat néztem, aztán azon kaptam magam, hogy nem merek egyedül aludni... Na, akkor leálltam vele. Nem lehet tudni, hogyan hat rá.
2016. márc. 9. 14:46
 29/30 anonim ***** válasza:
Semennyire nem normális. Ne nézzen ilyet és kész.
2016. márc. 9. 14:52
 30/30 anonim ***** válasza:

Hipochonder!!!!

A fene tudta,hogy a francba írják! Kiejtése: hipoander!

Na így már írhatjátok a google-ba!

2016. márc. 11. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!