Hány pár azonos méretű tavaszi/Átmeneti cipője lesz gyermeketeknek idén? Mennyi szokott lenni azonos méretből és típusból?
Figyelt kérdés
Én eddig egy párat vettem. Most 2 és fél éves. Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy 2 kéne, mert egy játszós meg egy amiben sétálni, boltba, orvoshoz lehetne vinni? Jó minőségűt és újat szoktam venni. 2 pár elég húzós volna. Vagy ha egyiket elkoptatta , akkor vegyem meg a következőt? Ez a kismotorozás miatt pár napon belül is megtörténhet......2016. márc. 1. 23:51
11/20 anonim válasza:
Egy típusból mindig csak egy van, évszaktól függően. Télre egy csizmája volt, meg egy gumicsizma, tavaszra vettem neki egy sportcipőt meg egy balerinát, nyárra jön még hozzá egy szandál, a gumicsizma még jó. 2 éves múlt, nem jár bölcsibe.
12/20 anonim válasza:
A fiamnak van 2 Szamos szupináltja, szerencsére úgy néz ki nem kell újat venni, nem nőtte ki az őszi garnitúrát. Vettem neki egy sportcipőt is most, annak rúgja le az orrát inkább, ha fociznak vagy ilyesmi. Egyenlőre ennyi, tavasz végére biztos kap még egy cipőt, mert akkorra már meleg lesz a mostani.
14/20 anonim válasza:
Bocsi az offért:
Akik ìrtàk,hogy nagyobb méretből vesznek cipőt akciósan azt hogy csinàljàk? Főleg fix szezonú cipővel pl téli bakancs? Honnan tudjàtok mekkora kell?
15/20 anonim válasza:
Tavasszal-ősszel van egy "eljárós" bőr cipő, és két sportcipő. Ebből az egyik vastagabb, a másik "vékonyabb". Télen egy hótaposó, meg egy kivehető béléses gumicsizma. 4 éves, kiscsoportos. Anno motorozáshoz vettem a kínaiban neki egy olyat, aminek nem sajnáltam az orrát.
16/20 anonim válasza:
Kettőt azért szerintem érdemes venni, esetleg meg lehet csinálni hogy amelyiket ritkábban fogja hordani (pl. a kimenős) azt megveszed olcsón. Pl. 1000 Ft-ért vettem egy szép balerinát a C&A-ban a kislányomnak tavasszal, meg van egy sportcipője amit az oviban fog hordani, egész jó állapotban van még őszről maradt. De még egy pár zárt cipőt fogok venni neki ebben a hónapban.
17/20 anonim válasza:
Nálunk is mindenből kettő van a gyerekeknek, 1 amit szétrúghat, homokozik benne, lekoptatja az orrát, meg 1 amiben boltba megyünk, orvoshoz, a városba. Nálunk nagyon durván lestrapáltak a játszós cipők.
18/20 anonim válasza:
2-es vagyok. Miért kell azért lepontozni, mert egy cipője van az ovison kívül a fiamnak? Nem jókedvemben adok rá gyógycipőt, szerintetek hány pár tizenezres csukát kéne vennem, amit három havonta kinő? Amúgyse megy tönkre, nem ázik be, ha piszkos lesz a játszótéren egy mozdulattal letörlöm, mert ezek bőrcipők.
19/20 anonim válasza:
2 párat kap tavasszal. Nyárra egy szandált. Ősszel egy gumicsizmát ed és 2 par cipőt. Novemberben egy bakancsot.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Mentek a zöld kezek. Én nem pontoztam le senkit.
2016. márc. 7. 01:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!