Akinek esti elalvásnál kérte gyermeke, hogy feküdjön mellé, hány éves koráig kérte?
4 éves, és nálunk visszaszokott erre, amióta meg van a Kicsi!
Előtte már szépen elaludt egyedül. Mese, puszi, kijöttem. Aztán úgy 1 hónapos lehetett a Kicsi, amikor ismét kérte, hogy legyek vele, amíg elalszik. Az oviban azt mondták,hogy még hagyjam. A TSMT tornász is, akihez járunk, ő is azt mondta,hogy ez nála féltékenység, ha meg tudjuk tenni,hogy bemegyek Vele, akkor még menjek. Viszont ugye már több,mint 3 hónapja tart, és én sem látom a végét.
Nekem ezzel annyi csak a gondom,hogy legtöbbször bealszom én is mellette, mert fáradt vagyok, de ugye a férjemmel, meg minden fontosabb dolgot, csak ilyenkor tudnánk megbeszélni. De még adok neki kb. két hónapot, és akkor megpróbálom ismét visszaszoktatni.
Egyébként érdekes,hogy heti két este nincs itthon apa, ilyenkor viszont,ha a Kicsi nem alszik még, a Nagynak alvás idő van, akkor nagy nehezen, de megérti,hogy nem hagyhatom a Kicsit sokáig a nappaliban. Ilyenkor egy gyors mese és kész. Nyitva hagyom az ajtót és elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!