Ha anyagilag megtehetnétek, otthon maradnátok a gyerekkel 3 éves koráig?
Nem.
Pont ezzel küzdök most, mert nálunk még a magán bölcsik is tömve vannak, oviba pedig csak 3,5 évesen mehet majd.
Minden nap küzdök vele és a tesójával, hogy gyerekek között lehessen. 2 éves most és nem tudom beadni sehova bölcsibe, pedig nagyon jót tenne neki a társaság.
Pl. nem eszik, ha a szomszéd kisfiúval ültetem le enni, akkor meg versenyben. Biztos nem maradnék itthon éves koráig, ha sikerülne közösségbe adni végre. Nagyon sajnálom, amikor itthon unatkozik.
" "szülés után 3 évig sz*ni se szabad egyedül""
De azt lehet, azt csak hallottam:) 22-es vagyok, asszem, ez nekem szólt:) Egy pszichológus mondta ezt az otthagyósat. Hát, a többiekre, akik nekem reagáltak a kommentemre, bocsi, de most nem írok.
Utolsó válaszoló, meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Szerintem neked még nem sikerült.
Csak nehogy így járj...
://www.borsonline.hu/20160222_kilokte_az_ablakon_kislanyat_a_tatabanyai_no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!