Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapossal élményfürdőzés...

20 hónapossal élményfürdőzés hétvégén. Mit vigyek neki enni?

Figyelt kérdés
Szüleim hétvégére meghívtak minket egy zalakarosi fürdőbe. 20 hós a Kisfiam. Tavaly voltunk strandon, de csak pár órát délutánonként. Vittem kekszet és kész. Most elég sokat leszünk ott (ebéd időben is). Mit javasoltok, mit vigyek neki enni? Ami nem macerás, nem villás-kanalas, hanem csak bekapja és kész de mégis nem keksz meg nasi. Köszi a tapasztalatokat!
2016. febr. 15. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jó csak nem mindenkinek van rá keret, hogy kiadjon egy ebédért alsó hangon 6000-7000 Ft-ot....a kérdező írta hogy meghívták őket...talán nem tudnak most erre külön költeni. mi lenne ha a kérdésre válaszolnál.

kérdező, mindenképpen valami házi készítésű harapós tészta étel, amit nem kell melegíteni: almás pite, pizza, szalonnás lepény (töki pompos) pizzás csiga, én valami ilyesmit sütnék, némi zöldséggel ezek nagyjából helyettesíteni tudnak nálam egy ebédet. Aztán majd vacsira otthon úgyis bepakoltok főtt ételből az egész napos áztatás után :)

2016. febr. 16. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Mi lenne, ha elolvasnád a válaszomat és értelmeznéd....Írtam a szendvicset... Az éttermet meg más is írta, ha nincs rá keret, akkor úgy kell feltenni a kérdést és akkor nem jönnek a klisé válaszok.

Kérdező:

Egyébként tudsz venni Müllerben pl kisgyermek menüt (ilyen dobozos cucc), mondjuk ez kanalas, de mégsem bébiétel. Egyébként virsli kifli, szendvics...

2016. febr. 16. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
az olvasson szerintem aki nem tudja ertelmezni a."MIT VIGYEK" (=nem ott szeretnek vasarolni) kerdest. szerintem eleg egyertelmu volt de mindegy
2016. febr. 16. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, pihenj rá a bölcsességedre még egy kicsit és simogasd meg a fejecskédet, mert nagyot mondtál! :D
2016. febr. 17. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!