Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek a keresztfiam 2....

Mit vegyek a keresztfiam 2. születésnapjára?

Figyelt kérdés

ÉN triciklire gondoltam vagy valami vízi játék, de más hasznos ötleteket is várnék, amit később is tudna használni, illetve amit tényleg élvezne is.

Köszönöm!

2010. márc. 30. 18:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon komoly, iszonyatosan jól néz ki! Köszönöm!
2010. ápr. 1. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A bringálnál (ha e mellett döntesz), nagyon nézd meg az ülőfelület magasságát. Az én fiam 2 éves 92 cm-es, de még csak 1 féle volt jó neki, ami annyira kicsire álítható, hogy leér a lába rendesen. Ez a decathlon-os volt. Igaz az nem fa és nem ennyire vagány, de pl. van kézvédője. Ja és bukót is vegyél hozzá....

2010. ápr. 1. 22:41
 13/15 A kérdező kommentje:

:D Köszönöm, bár bukósisak a keresztanyjának is elkél.

Várok még más ötletet is, ami nem bicaj

2010. ápr. 2. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptunk a két éves szülinapjára a fiamnak, építő kockát (fa, várost lehet belőle összerakni, kompatibilis a tescos vonatos készlettel), szerelős ládát amiben csvarok voltak 30 db és csavarhúzók,(ez nagyon bejött neki), kaptunk fa gyöngyöket fúzni (óriás gyöngyök), Tomasos mesekönyvet, egy delfint ami úszik a kádban, festéket ami bőrbarát és kézzel, ujjallehet festeni, kaptunk hozzá fastőköppenyt is, nyomdát ( ez nem nyerő, mindene tinta és nem jön ki semmiből).
2010. ápr. 2. 20:41
 15/15 A kérdező kommentje:

:D Igen, én is félek a festős dolgoktól, gyurmától stb., mert a múltkor a falra rajzolt (tapéta), s amikor mondtuk neki, hogy "mit csinálsz, nem szabad", fogta és letépte a tapétát.

De az építőkockára már én is gondoltam

2010. ápr. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!