Mit vegyek a keresztfiam 2. születésnapjára?
Figyelt kérdés
ÉN triciklire gondoltam vagy valami vízi játék, de más hasznos ötleteket is várnék, amit később is tudna használni, illetve amit tényleg élvezne is.
Köszönöm!
2010. márc. 30. 18:50
1/15 anonim válasza:
Barkácsasztal,játszó sátor..amúgy jó a tricikli!!
2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget és várom a többit.
Karácsonyra kapott barkácsosat.
2010. márc. 30. 19:06
3/15 anonim válasza:
Kertes ház? én valami kerti játékot vennék, de nehéz így, hogy nem tudjuk milye van. vagy a Duplo-Lego egy jó ajándék. Mennyiért szeretnél?
4/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem szeretnék túlzásokba esni (és most nem is igazán tehetem meg), olyan max. 10ezerre gondoltam.
Én is mindenképpen olyat szeretnék, amivel kint tud a szabadban játszani. (Mert Legót kaphat máskorra is, pl: karácsony, télen úgysem lehet, kint játszani, csak hóembert építeni)
2010. márc. 30. 20:11
5/15 anonim válasza:
A Tesco-ban láttam ma egy nagyon jópofát, az a neve, hogy majom mászóka. Gondoltam is, hogy ha lenne kert, akkor vennék ilyet, de a lakásba nem férne be nagyon. Nézd meg, 10 ezer alatt van ha jól emlékszem.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem, feltétlenül.
2010. márc. 30. 21:34
7/15 anonim válasza:
Pedál nélküli bringa (futóbicigli), távirányítós autó ( első távirányítós autóm). Mi ezt vettünk neki, 1 hónapja volt 2 éves. Le sem teszi....(+elemek)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az első távirányítós autóján túl van, a nagynéném vette neki karácsonyra. Madzagos volt, de egy mozdulattal ketté választotta a távirányítóját és az autót. Úgyhogy nem merek neki még ilyesmit venni. De a többi jó ötlet! :D
2010. márc. 31. 22:49
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként milyen az a pedál nélküli bringa? Tudnál képet linkelni? lábbal kell hajtani?
2010. márc. 31. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!