Influenza miatt?
Sziasztok!
Azzal kezdem, hogy természetesen volunk orvosnál. Kisfiamnál (8) kedden kezdődött az influenza, szerdán szinte egész nap aludt magas láza volt. Aztán tegnap óta nem lázas, viszont ma reggel lábfájással ébredt, nekem kellett még a mosdóba is kivinni. A doktornő annyit mondott, hogy nem tér el a két láb egymástól, nem dagadt, cataflant adjak neki. Annyi, hogy azóta már sétálgat, de azt mondja olyan érzés mintha izomláza lenne, csak jobban fáj.
Na hát én amúgy is hajlamos vagyok túlzásba vinni az aggódást, egyből keresgélek a neten, s mint azt szerintem tudjátok, hogy mindog a legrosszabbat olvassa el az ember. Mivel az orra is vérzett nem régen, hát a tüneteket összerakva nem éppen jó dolgokaz olvasok. Hozzáteszem minden megkérdezek a doktornőtől..
Az orrában lekezelték az eret, azt mondják helyi eredetű amiért vérzett. Lábfájásra nem szokott panaszkodni.
Volt e hasonló gyerkőcötökkel egy betegség után ?
Válaszokat köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!