Influenza miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal kezdem, hogy természetesen volunk orvosnál. Kisfiamnál (8) kedden kezdődött az influenza, szerdán szinte egész nap aludt magas láza volt. Aztán tegnap óta nem lázas, viszont ma reggel lábfájással ébredt, nekem kellett még a mosdóba is kivinni. A doktornő annyit mondott, hogy nem tér el a két láb egymástól, nem dagadt, cataflant adjak neki. Annyi, hogy azóta már sétálgat, de azt mondja olyan érzés mintha izomláza lenne, csak jobban fáj.

Na hát én amúgy is hajlamos vagyok túlzásba vinni az aggódást, egyből keresgélek a neten, s mint azt szerintem tudjátok, hogy mindog a legrosszabbat olvassa el az ember. Mivel az orra is vérzett nem régen, hát a tüneteket összerakva nem éppen jó dolgokaz olvasok. Hozzáteszem minden megkérdezek a doktornőtől..

Az orrában lekezelték az eret, azt mondják helyi eredetű amiért vérzett. Lábfájásra nem szokott panaszkodni.

Volt e hasonló gyerkőcötökkel egy betegség után ?

Válaszokat köszönöm!!!

2016. febr. 12. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
mikor influenzás voltam, nekem is fájtak a végtagjaim, alig tudtam fogni a kezemmel, vagy lábra állni.
2016. febr. 12. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Az izomfájdalom az influenza egyik tünete ugyanúgy, mint a láz vagy a rossz közérzet. Ne aggódj, és laikusként semmiképpen ne próbálj Google által diagnosztizálni valamit, mert szinte biztos, hogy tévedsz, és csak feleslegesen idegesíted magad.
2016. febr. 12. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Az izomfájdalom a láz velejárója, mert a szervezet felhasználja a víztartalékát, és az hiányzik az izmonból, ezért fáj. Sok som folyadékpótlás kell.
2016. febr. 12. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok sok folyadék

Bocsi

2016. febr. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!